«LVIV Sushi» — широкий асортимент суші

05.05.2021

У нинішньому світі практично кожна людна любить посмакувати смачними делікатесами. На жаль, ціни на такі незвичайні страви часто недоступні, а інколи це навіть не виправдовується смаком самої їжі, оскільки вона може бути специфічною, та смакує далеко не кожному. Але, вихід є. Найдоступнішим варіантом з-поміж інших вишуканих та делікатесних страв є суші. Завдяки такій популярності кухарі ретельно вивчили особливості приготування смачних суші, та впровадили різні варіації (тобто, можливе додавання різних інгредієнтів на вибір клієнта).

Де ж поласувати смачними суші

Звісно, до вибору закладу слід ставитись із неабиякою відповідальністю. У складі традиційної японської страви присутній рис з оцтовою заправкою, їстівні водорості, а також морепродукти чи будь-які інші продукти. У приготуванні слід використовувати виключно свіжі продукти. Компанія «LVIV Sushi» пропонує до уваги клієнтів найсмачніші суші у Львові в широкому асортименті, серед якого абсолютно кожен зможе обрати кращий для себе варіант. Кухарі дбайливо ставляться до відвідувачів та своєї репутації, тож при приготуванні використовуються свіжі та якісні складові. У меню також представлені й інші позиції, серед яких:

  • роли (Філадельфія та Каліфорнія з різними начинками, Зелений/Червоний/Білий Дракон і т.д.), а також теплі роли й суші-сети на будь-який смак;
  • WOK (паста з додаванням різноманітних овочів та м’яса);
  • супи та салати;
  • десерти, напої в асортименті та соуси до страв.

Клієнтові абсолютно нема за що непокоїтись, тому що тут подають позиції з великою кількістю начинки, тож під час куштування людина стовідсотково отримає смакову насолоду та тривале відчуття ситості.

Про компанію

У «LVIV Sushi» працюють справжні професіонали свого діла, котрі знають усі секрети створення вишуканих суші та інших страв. Кухня оснащена передовим обладнанням, що робить процес приготування ще більш грамотним та якісним. Також тут регулярно проводяться акції, а доставлення й оплата замовлень відбувається будь-яким зручним для клієнта способом.

Перейти до ознайомлення з іншою детальною інформацією можна на сайті компанії.