Як швидко та ефективно підготуватися до ЗНО з математики

05.05.2021

Бажаєш скласти ЗНО з математики, отримати високі бали та вступити до омріяного ВНЗ? Найперше, що для цього потрібно, – потужна мотивація! От, наприклад, поміркуй про переваги знання цієї дисципліни, які знадобляться протягом усього життя! Давай по-чесному? Навчання виключно заради успішного складання тестування не стане твоїм рушієм розвитку.

Отож перший плюс знання цієї «складної» науки – розвиток інтелектуальних здібностей та логічного мислення. Це знадобиться тобі не лише під час розв’язання рівнянь чи задач, а й для якісної систематизації знань та вміння аргументовано пояснювати свою точку зору. Чудово, чи не так? Другий плюс розуміння математики – гнучкість мислення. Учні, які обожнюють математику, допитливі, швидко знаходять вихід із проблемних ситуацій та не бояться помилятися, адже навіть із негативного досвіду роблять правильні висновки. Поміркуй, які переваги матимуть знання з математики особисто для тебе. Готово? Тепер поговоримо про підготовку до важливого етапу в житті  – ЗНО.

Як підготуватися до ЗНО з математики разом з онлайн-курсами «На Урок»

Математика – це просто! Переконайся в цьому: зареєструйся на курси від онлайн-школи «На Урок». Тут викладачі поділяться власними лайфхаками та хитрощами, які допоможуть успішно пройти вступне випробування.

Чому варто обрати курси від «На Урок»?

  1. Поглиблення знань. Ти навчатимешся за тією ж програмою, що й у школі, але у більш цікавій формі.
  2. Індивідуальний підхід. Вивчення математики в маленьких групах зробить навчання максимально продуктивним. Ти, нарешті, систематизуєш навчальну програму з 5 по 11 клас.
  3. Досвідчені педагоги. Кожен із викладачів має стаж роботи від 11 до 23 років.
  4. Економія коштів. Одна година навчання коштує дешевше за аналогічні курси в офлайн форматі, у середньому – 40 грн.
  5. Онлайн-заняття. Тобі не потрібно витрачати час та кошти на дорогу. Не зміг бути присутнім на уроці? Маєш можливість переглянути його у запису.
  6. Заняття проходять у цікавій формі. Йдеться про дискусії, інтерактивні завдання та використання мультимедійних пристроїв.

Головне завдання цих інтерактивів – перетворити нудну підготовку до ЗНО з математики на азартний процес. Уже цікаво, чи не так? Зареєструватися на курси можна за цим посиланням: https://naurok.ua/course/zno/matematyka.

Чому онлайн-курси – це ідеальний варіант для дітей XXI століття

Сучасні діти вже не можуть уявити своє життя без використання цифрових технологій: телефони, планшети, ноутбуки, комп’ютери тощо. Це означає, що й методи навчання під час вивчення математики теж мають «крокувати в ногу» з діджиталізацією – постійно оновлюватися та вдосконалюватися. Ти можеш проходити онлайн-курси, а потім закріплювати отримані знання під час занять на вебсервісах та виконання завдань в мобільних додатках. Не зволікай, та починай прокачувати свої знання з математики вже зараз!