Компанія Kumo дає можливість взяти гроші онлайн на карточку для виправлення кредитної історії

11.05.2021

При оформленні першого кредиту складно правильно розрахувати крайній термін, через що багато позичальників стикаються з простроченням, відповідно, зниженням кредитного рейтингу. Компанія Kumo пропонує українським громадянам отримати гроші онлайн на карточку, розв’язати фінансові питання та виправити кредитну історію.

Перевірений спосіб поліпшення кредитної історії

Якщо фінансові установи не занесли позичальника в чорний список, то завжди можна виправити кредитну історію (КІ). Підвищити рейтинг можна шляхом активного використання кредитної картки з невисоким лімітом, оформленням мікрокредиту в банку під високу відсоткову ставку, придбанням товарів на виплат.

Однак більш швидким способом виправити кредитну історію є кредити онлайн на карту в мікрофінансових установах. Вони лояльно ставляться до клієнтів, пропонуючи вигідні умови оформлення швидкого кредиту навіть позичальникам із чистою або поганою КІ.

Фінансова компанія Kumo дає можливість отримати гроші онлайн на карточку на наступних умовах:

  • розмір – від 1 000 до 10 000 гривень;
  • період – від 7 до 30 днів;
  • ставка – 3% на добу.

Отримати кредит онлайн в Україні можуть громадяни у віці від 18 до 75 років. Для проходження реєстрації, отримання сповіщення про статус заявки та нові акції знадобляться мобільний телефон та email. З документів потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код, тобто збирати довідки для підтвердження місця роботи та доходів не доведеться.

Правильне використання кредиту онлайн на карту

Клієнти мікрофінансової організації Kumo можуть оформити швидкий кредит в будь-який час доби. Обробка запиту відбувається в автоматичному режимі, завдяки чому на отримання відповіді потрібно максимум 15 хвилин. Постійні клієнти отримують гроші в борг через 3-5 хвилин після подачі запиту.

Щоб виправити кредитну історію за допомогою кредиту онлайн в Україні, потрібно зробити наступне:

  1. Пройти реєстрацію. У формі реєстрації вкажіть номер телефону та пароль.
  2. Заповнити анкету. Для підвищення шансів на отримання кредиту онлайн на карту детально вкажіть інформацію про себе.
  3. Пройти верифікацію. Для безпечного отримання грошей онлайн на карточку додайте та підтвердіть платіжні дані.
  4. Подати запит. У заявці на швидкий кредит вкажіть необхідну суму та крайній термін.
  5. Отримати гроші. Якщо заявку схвалили, гроші переведуть на раніше додану карту. Якщо запит відхилили, потрібно дізнатися причину, виправити помилку та подати заявку знову.
  6. Виконати умови договору. Для повернення позикових коштів можна використати закріплену банківську карту, платіжні термінали або касу будь-якого банку України.

Коли виконаєте умови договору, мікрофінансова організація передасть відомості в БКІ. Кілька отриманих кредитів онлайн в Україні, з умовою своєчасного погашення платежів, дадуть можливість поліпшити кредитну історію, прискорити процес розгляду заявок на повторні кредити, отримати більш низьку відсоткову ставку.