Повітряне опалення — проектування, монтаж і обслуговування

18.06.2021

У сучасному світі абсолютно кожна людина прагне знаходитися у приміщенні, де панує комфорт і затишок. Звісно, однією з найважливіших складових комфорту є мікроклімат приміщення. Тож, слід облаштувати приміщення так, аби температура повітря була максимально приємною, та не завдавала ніякого дискомфорту. Але, до питання з упровадження систем опалення/кондиціонування слід ставитись із неабиякою обережністю, та ретельно обирати тип систем.

Яка опалювальна система краще

Коли людна стикається з необхідністю придбання та реалізації систем опалення, вона замислюється над тим, яке ж обладнання обрати. Неабияку популярність нині здобуло повітряне опалення, завдяки своїй простоті в експлуатації, ефективності, а також іншим особливостям. Серед основних переваг даної системи можна виділити наступне:

  • простота монтажу та експлуатації (оскільки система не потребує певних умов, а також повністю виключає ризик протікання, пошкодження та корозії труб);
  • надійність у будь-яку пору року (за відсутності в трубах води, система зовсім не боїться заморозків, та достойно витримує низькі температури);
  • швидкий обігрів приміщення (час залежить від площі та температури);
  • немає необхідності у придбанні додаткових елементів (типу, радіаторів, труб тощо);
  • можливість підключення обладнання до кліматичної системи контролю (можна задавати бажаний клімат);
  • тривалий строк служби, безпечність, надійність, комфорт, високий рівень продуктивності, та багато іншого.

Компанія «ЯРТА» займається проектуванням систем повітряного опалення у Львові, та допомагає клієнтам високоякісно впроваджувати дані системи.

Деталі про компанію

«ЯРТА» діє на ринку вже не перший рік. За весь час компанія встигла значно розвитись, а також заслужити довіру клієнтів. У команді працюють справжні професіонали свого діла, котрі знають усі тонкощі роботи з системами опалення, кондиціювання та вентиляції. Тож, спеціалісти здійснять проектування, встановлення й налаштовування, й обслуговування (діагностика, ремонт, налаштування тощо) обладнання. Ознайомитися з усіма подробицями можна на сайті.