Надійна букмекерська контора Паріматч з бонусами

24.06.2021

Букмекерська контора Паріматч пропонує великий спектр ставок на спорт, бонуси та масу інших переваг. Служба підтримки на сайті працює цілодобово, відповідає на усі питання користувачів. Поповнити рахунок можна за допомогою банківської картки, електронних гаманців.

Загальні характеристики

Рік заснування 1994
Ліцензія Кюрасао
Платіжні системи Банківські карти, Вебмоней, Юмоней, Ківі, мобільне поповнення
Наявність мобільного додатку Є
Служба підтримки Працює цілодобово
Мінімальний депозит 10 гривень

Надійність БК

Онлайн букмекер Паріматч вважається одним з найбезпечніших в країнах СНД, бо має позитивну репутацією. Компанія пропонує послуги, задовольняючи міжнародні вимоги та місцеве законодавство окремих країн. БК суворо дотримується політики конфіденційності, карає шахраїв, в разі необхідності ретельно ідентифікує особу.

PariMatch залишає за собою право не виплачувати виграшні гроші, якщо бетер зареєстрував два і більше профілю, є підозри або факти договірного матчу. Також гроші не виплачуються в тому випадку, якщо гравець відмовляється проходити процедуру підтвердження персональних даних або надає документи, що не відповідають дійсності.

Букмекер має право блокувати профілі тих клієнтів, яких підозрюють у створенні великої кількості профілів, шахрайстві. Неповнолітнім особам, які не досягли віку 18 років, робити ставки на Паріматч заборонено.

Реєстрація на сайті

Букмекерська контора Парі Матч пропонує швидку та просту реєстрацію. Щоб створити профіль, потрібно виповнити такі дії:

  • Перейти на офіційний сайт БК.
  • У правому верхньому куті натиснути клавішу реєстрації.
  • Вибрати валюту рахунку.
  • Вказати адресу електронної пошти, номер телефону.

Якщо новачок зареєструвався згідно усім правилам, у нього з’явиться номер ігрового рахунку. Створити можна тільки один профіль. Особистий кабінет дозволяє робити ставки, брати участь в акціях і виконувати їх умови для отримання бонусів, писати в техпідтримку, дивитися інформацію про баланс, поповнювати рахунок. Вхід доступний з ПК та мобільного телефону, бо БК має додаток.

Лінії, розписи та статистики

Ігрові лінії та розписи представлені на сайті у великий кількості. Найрізноманітніші розписи присутні для таких видів спорту: футбол, хокей, теніс, баскетбол, волейбол і гандбол. Менш популярні регбі, американський футбол, крикет. На сайті надаються різноманітні варіанти ставок на кіберспорт. Присутні ставки на політичні події, культурну сферу.

На сайті показують усі важливі матчі за участю популярних команд або спортсменів в онлайн режимі. Щоб мати можливість дивитися трансляції, потрібно зареєструватися на сайті і поповнити рахунок. Всі трансльовані поєдинки доступні до перегляду абсолютно безкоштовно. Якщо матч транслюється, біля нього буде кнопка «Play».

На сайті є найпопулярніший тип ставок, де доступна велика кількість ігрових ліній з футболу, кіберспорту, більярду, хокею, тенісу і навіть сквошу. Це live режим, де кожен день гравець зможе знайти велику кількість подій. Ретельний розпис дозволяє укладати парі на результати окремих таймів, чвертей.

Додатково на сайті можна дізнатися підсумкові результати будь-яких поєдинків. Якщо поставити на певну подію, на пристрій користувача прийде повідомлення про початок та кінцівку матчу. На сайті БК надається детальна інформація: підсумковий рахунок, статистика, розмір коефіцієнтів. Є можливість моніторингу рахунку онлайн. Додатково на сайті є класична статистика. Відображається таблиця з основною інформацією з різних видів спорту. Завдяки статистиці, гравці можуть робити прогнози для успішних ставок.