Аудиторська компанія «Дівайс Груп»

26.07.2021

Юридичний, фінансовий, бухгалтерський супровід бізнесу – це прекрасна можливість для підприємця будь-якого масштабу мати захищені «тили» в області документації, вести бухгалтерський облік у відповідності з усіма нормами і правилами, здавати необхідні звіти в будь-які інстанції вчасно.

ТЦО

Трансфертне ціноутворення – це штучне зниження ціни угоди для мінімізації податків. В основному під час проведення ТЦО фахівці спираються на відмінності податкових режимів в різних країнах. Звичайно, це відбувається за взаємною згодою сторін угоди.

Договір складають таким чином, щоб у контрагента, який має значне оподаткування, декларувалися збитки або мінімальні прибутки, а у контрагента, який оподатковується слабо, декларувалися значні прибутки. Так один контрагент «пом’якшує» для іншого виконання зобов’язань, зазначених в договорі.

Перевірка для себе

Ще однією популярною серед аудиторських компаній послуг є «Перевірка для себе», коли власник бізнесу замовляє аудит. Так можна визначити, наскільки раціонально працює підприємство, як перерозподіляються фінанси, чи є проблеми з документацією чи оподаткуванням. В цьому вам залюбки допоможе аудиторська компанія «Дівайс Груп».

Переваги роботи з аудитором

Кожен бізнес-проект повинен мати аудиторський супровід — це дозволяє не турбуватися про правильність підготовки і подачі документів, мати можливість в будь-який момент отримати консультацію або допомогу. Сильними сторонами приватного аудиту є:

  • Можливість вибрати тариф в залежності від власних потреб. Ви можете замовити аудиторські послуги під конкретну задачу або постійний супровід від фахівця компанії;
  • Бездоганна якість роботи, адже кожен юрист, аудитор, бухгалтер дорожить своєю репутацією – якщо ви вже звернулися, фахівець буде виправдовувати вашу довіру;
  • Погляд з боку також не буває зайвим. Досвідчений аудитор, коли до нього звертаються клієнти, здатний абстрагуватися від вашого погляду на проблему, подивитися на неї з іншого боку;
  • Гнучкість у вирішенні правових питань. Кожен фахівець в області права зацікавлений в тому, щоб проблеми або запити клієнта були задоволені з найменшими втратами. Тому вам обов’язково будуть запропоновані множинні варіанти, з яких підібрано найоптимальніший і безболісний.

Якщо ви володієте бізнесом, але все ще сумніваєтеся, чи потрібен вам аудитор, зверніться на первинну консультацію, щоб дізнатися докладніше про цю послугу.