Інструменти з-за кордону: як замовити потрібну річ з закордонного онлайн-магазину?

28.07.2021

У світі постійно з’являються якісь нові та цікаві види діяльності, які потребують від людини не лише певних навичок, а й правильних інструментів. Часто знайти все необхідне в українських магазинах доволі складно, а ціна на рідкісні товари занадто висока. В такому випадку краще звернути увагу на закордонні онлайн-магазини, де можна знайти абсолютно все.

Форвардинговий сервіс NP Shopping від Нової пошти Глобал займається доставкою товарів з Америки, Китаю, Великобританії, Польщі та Німеччини. За якість та час доставки хвилюватися не варто. Терміни міжнародної доставки — від 8 робочих днів, а відстежити своє відправлення можна за допомогою спеціального трек-номера.

Інтернет-магазинів з різноманітними інструментами є дуже багато, тому для початку вам потрібно визначитися з потрібними девайсами та зрозуміти, де можна знайти все необхідне. На https://npshopping.com/ru/catalog/instruments можна знайти повний перелік популярних інтернет-магазинів.

HFJXjdwL__xJDLIaLzQOmYD0vJqsGTCS1PLhJrdAuGaIJXO8PcrokZBWw8zIWO7QsRP27iBBuNoRyLxntcnitRhvDO9xUlC__n9ZKmnr3Al1SLUae6ccLpsKMJCUZ5rG9ey5gMkw

Універсальні сайти

Якщо вам важко знайти потрібний інтернет-магазин з вузькою спеціалізацією, то потрібні товари можна пошукати на таких сайтах як Ebay, Amazone,Taobao, Tmall і Yhd. Там можна знайти абсолютно все: від одягу до різноманітних інструментів для автомобіля чи риболовлі.

Уважно читайте характеристики товарів, переглядайте рейтинги продавців та не забувайте читати відгуки, адже це чудова можливість обрати кращу річ за вигідною ціною.

Автомобільні інструменти та запасні частини

Для шанувальників автомобілів варто звернути увагу на декілька спеціалізованих інтернет-магазинів, де зібрані різноманітні запасні частини, аксесуари та інструменти для автівок: AutoZone та Eurocarparts.

AutoZone — американський магазин зі зручною навігацією та можливістю вибрати все необхідне для покращення легкових машин та легких малотоннажних вантажівок. А Eurocarparts — це вже британський інтернет-магазин зі схожим асортиментом товарів.

Моделювання та радіокерування

MegaHobby — доволі відомий американський сайт з великою історією, де зібрані всі необхідні товари для фанатів моделювання. Там можна придбати різноманітні фарби, матеріали та навіть книги з моделювання.

А для поціновувачів радіокерування варто звернути увагу на американські інтернет-магазини Hobby Partz та Towerhobbies.

Як зробити замовлення та оформити доставку в Україну через NP Shopping?

Перш за все, вам необхідно зареєструватися на сайті NP Shopping. Введіть своєї ім’я, прізвище, електронну адресу, номер телефону та вигадайте пароль, або ж просто скористайтеся наявним акаунтом Facebook Google. Після цього ви отримаєте адреси складів партнерів Нової пошти Глобал у США, Китаї, Великобританії, Польщі, Німеччині та Туреччині.

Потрібну адресу вказуємо як адресу доставки, під час оформлення замовлення в інтернет-магазині. Коли продавець відправить ваш товар, на вашу електронну пошту надійде трек-номер відправлення, який необхідно додати у своєму особистому кабінеті на сайті NP Shopping.

Можна оформити кур’єрську доставку, або ж забрати відправлення у зручному для вас відділенні чи поштоматі “Нової пошти”.