Правильний розподіл банку в ставках на спорт

06.08.2021

Для отримання регулярної прибутку від ставок на спорт недостатньо розбиратися в цих дисциплінах або мати хорошу репутацію. У беттінгу на перший план виходить правильне управління банком, тобто вміння розподіляти гроші. Вибрати букмекерські контори можна на порталі «Букмекер Експерт». Далі поговоримо про особливості банк-менеджменту й основні стратегії ставок.

Головні особливості

Багато беттерів скептично ставляться до знань щодо правильного розподілу фінансів. На довгій дистанції це призводить до відходу в мінус. У беттінгу важливо привчитися до дисципліни та намагатися дотримуватися обраної стратегії ставок. Не можна піддаватися азарту, який завжди присутній в іграх із ризиком. Найчастіша помилка гравців — велике збільшення ставки після двох-трьох успішних парі. Завжди будуть програші, і їх потрібно навчитися компенсувати, використовуючи інші ставки.

Перше, чому потрібно навчитися, — вибирати розмір ставки. Для вибору оптимальної суми щодо одного парі є кілька правил:

  1. Вибір початкового банку. Сума має бути комфортною та не впливати на сімейний бюджет.
  2. Вибір розміру ставки. Він може бути фіксованим в абсолютному числі чи відносному. Беттери з досвідом радять ставити 1–3% від загальної суми банку.
  3. Заборона на відіграш парі. Не можна збільшувати суму ставки в надії швидко відігратися. Усі угоди з букмекером повинні бути обдуманими і зваженими.

Оптимальний варіант ставки 1–2%. Сума парі залежить від розміру початкового депозиту. Беттер знижує ризики швидкого зливу банку та збільшує кількість доступних парі.

Головні стратегії розподілу банку

У беттінгу багато різних стратегій ставок. Є перевірені роками, є більш сучасні. Усі вони будуються на п’яти основах:

  • принцип Мартінгейла;
  • відсоток від банку;
  • флет;
  • фіксований прибуток;
  • метод Д’Аламбера.

Детальний опис стратегій ставок є на спеціалізованих ресурсах, які присвячені беттінгу. Вивчивши всі стратегії розподілу банку, їхні сильні і слабкі сторони, ризики, мінімальний депозит, можна переходити до реєстрації в букмекерській конторі та поповнення рахунку.

Разом із вивченням фінансового складника важливо приділити час вивченню спортивного складника. Для успішних ставок важливо не тільки правильно вибирати суму парі, але й подію в матчі. Необхідно розібратися в спортивній дисципліні, її особливостях і навчитися аналізувати статистичні дані. Поєднавши вміння розподіляти банк та знання спорту можна регулярно укладати виграшні парі.