Редуктори для норії у сільському господарстві

27.08.2021

Норії є важливим елементом обладнання більшості підприємств у сільському господарстві та використовуються для переміщення сипких матеріалів у конкретне місце. Найчастіше це стосується перенесення зернових продуктів у зерносховища. Оснащення привідної техніки відповідним якісним обладнанням сприятиме підвищенню ефективності роботи та її надійності.

Експлуатація редукторів для норії

У сільському господарстві та для зерносховищ використовують норії для вертикального транспортування матеріалів. Найчастіше норії використовують для переміщення:

  • зернових культур;
  • муки;
  • різноманітних комбікормів;
  • гранул.

За їхньої участі можливе різке зниження втрати зерна під час переміщення, а також заощадження часу. Приводи спроможні створити процес передачі та перенесення безперебійним та надійним.

Оснащення норії високоякісними редукторами сприятиме покращенню функціонування приладу та забезпеченню необхідного передавального числа під час обертання валу.

Вибір редукторів для норії

На будь-яких підприємствах редуктори для норії підбираються окремо за певними критеріями для кожного транспортера. Зокрема, на вид приводу впливає навантаження та висота.

Для оснащення норії використовують циліндричні, планетарні та черв’ячні редуктори, які відзначаються високою продуктивністю та надійністю. Вони спроможні працювати вертикально, горизонтально та під нахилом. Редуктори мають високу потужність, швидкість, показник ККД та найчастіше алюмінієвий чи чавунний корпус.

Обладнання приводу технічними приладами сприятиме:

  •  простому експлуатуванню;
  • легкістю встановлення;
  • відсутністю в необхідності технічного обслуговування;
  • безпечністю для технічних працівників та екології;
  • ефективному та безпечному переміщенню розсипної продукції на різні висоти.

Де придбати редуктори для норії?

Протягом тривалого часу компанія «Техно-Привід» імпортує високоякісну техніку в італійських та турецьких виробників. Компанія пропонує широкий асортимент різноманітної привідної техніки, необхідної для оснащення сільськогосподарського обладнання. Іноземні бренди I-Mak Reduktor, Chiaravalli, CMR Riduttori, Motive виробляють потужні редуктори, мотор-редуктори та електродвигуни для підприємств аграрного сектора. Детальніше інформація доступна на сайті компанії, офіційного постачальника продукції в Україні.