Краща піца у Рівному від Smaki-Maki

09.09.2021

Піца – це всім відома італійська страва, котра здобула неабиякої популярності серед українців. Класична піца готується з круглого дріжджового пласта тіста, на який почергово викладається томатний соус та сир. Але, нині існує величезне різноманіття страви з різними додатковими інгредієнтами, серед яких м’ясо, ковбаси, гриби, овочі, зелень, морепродукти, інші види сирів тощо. Піцу можна їсти й на обід, і на вечерю, і на перекус. Також у сучасному світі ні одне свято, дружні та сімейні посиденьки, або корпоративний захід не обходиться без піци. Тож, важливо знати, де можна замовити вишукану страву, котра зможе подарувати справжнє відчуття італійської насолоди. 

Де ж є та сама піца

До вибору закладу слід поставитись край обережно, адже саме від цього вибору буде залежати смак та якість страви, а також настрій, котрий в результаті отримає клієнт. Компанія Smaki-Maki готує справжню італійську піцу в Рівному, котра відрізняється своєю соковитістю та величезною кількістю смачної начинки. Кухарі добре вивчили рецептуру, та створили неймовірні поєднання смаків, які здатні просто закохати всіх клієнтів у страви. Тут абсолютно кожен знайде найкращий для себе варіант, оскільки тут є наступні пропозиції:

  • гострі (для любителів пікантних відчуттів є декілька піц, у які входять гостре салямі, мисливські ковбаски та інше, а самої гостринки додає табаско та шматочки перцю чилі); 
  • класика (усім відома «Маргарита», «Капрічоза» и ніжна «Карбонара»);
  • вегетаріанські (сирні піци, овочеві та навіть з додаванням кабачків і баклажанів, а також варіанти з грибами); 
  • для поціновувачів м’яса (є суперм’ясні страви одразу з декількома видами м’яса), та багато іншого.

Тож, неодмінно, тут кожен знайде саме те, що йому до смаку. 

Чому саме Smaki-Maki

Компанія діє на ринку близько шести років. За весь час команда постійно розвивалась та впевнено йшла до своєї мети. Тож, нині Смакі-Макі вдалося заслужити довіру клієнтів, та забезпечити їх максимальним рівнем комфорту. У приготуванні страв команда професійних кухарів використовує виключно свіжі та високоякісні продукти, завдяки чому страва має оригінальний смак. Доставлення замовлення відбувається протягом 29 хвилин.