Найсмачніші суші в Рівному — широкий вибір від Smaki-Maki

09.09.2021

Суші – відома всім японська традиційна страва, якою дуже люблять поласувати українці. У сучасному світі суші замовляють і на корпоративні заходи, і на звичайний обід чи вечерю, на романтичне побачення чи якісь інші святкування. Тож, страва відрізняється не тільки неймовірним смаком, але й універсальністю та практичністю. Суші виготовляють з короткозернистого рису зі спеціальною оцтовою заправкою, та з додаванням їстівних червоних водоростей і морепродуктів (у класичних варіантах їм виступає лосось). Нині кухарі ретельно вивчили всі тонкощі приготування страви, та вдосконалили її настільки, що в меню можна побачити величезне різноманіття суші й ролів.

Де можна замовити смачні суші

Якщо людина спланувала собі провести час за смакуванням цієї вишуканої страви, до вибору місця слід поставитись із неабиякою відповідальністю. Компанія rivne.smaki-maki пропонує до уваги клієнтів величезний асортимент суші, ролів і сетів, де абсолютно кожен зможе обрати саме те, що йому до смаку. Суші від «Smaki Maki» в Рівному відрізняються надзвичайним оригінальним смаком, вищою якістю та унікальною рецептурою приготування. У меню можна знайти наступні позиції ролів:

  • філадельфія різних видів (з крем-сиром, с додаванням огірка, авокадо, яблука, перцю, ікри масаго, масляної риби та кунжуту);
  • для любителів сиру (ніжні запечені з сиром, з декількома видами сирів, та з різними додатковими інгредієнтами); 
  • теплі роли (сирні, з м’ясом курки, креветкою чи запеченим лососем); 
  • запечені (відрізняються ніжністю та тануть у роті, є варіації з різними начинками); 
  • хосомакі (у склад входять лише рис, норі й інші додаткові продукти на вибір); 
  • вегетаріанські (з різними сирами та неймовірним поєднанням овочів); 
  • солодкі (основним інгредієнтом виступає банан, і до страви додаються різні добавки у вигляді горіхів, карамелі тощо). 

Тож, саме тут клієнт може насолодитися справжніми суші, котрі подарують неймовірну смакову насолоду та тривале відчуття ситості. 

Про Smaki-Maki

Компанія розпочала свою діяльність ще 6 років тому. За весь час команді вдалося зробити значний крок у розвитку, досягти поставлених цілей, та отримати довіру клієнтів. Ознайомитися з деталями можна на сайті rivne.smaki-maki.com.