Кращі суші у Львові: широке різноманіття та оригінальний смак

21.09.2021

Суші – улюблена багатьма українцями японська традиційна страва. В основі приготування суші лежить рис зі спеціальною заправкою з додаванням оцту, норі (червоні їстівні водорості) та морепродукти. Нашим кухарям вдалося настільки ретельно та досконало вивчити рецептуру страви, що нині існує величезне різноманіття суші та ролів з різними начинками. А це означає, що абсолютно кожен зможе поласувати саме те, що йому до смаку.

Як обрати смачні суші

Оскільки до складу страви входять морепродукти, до її вибору слід поставитись із неабиякою обережністю та уважністю. Адже, скуштувавши неякісні роли можна відчути нездужання та навіть отруїтися. Аби не наражати себе на небезпеку, варто ходити в перевірені місця. Компанія Smaki-Maki запрошує клієнтів скуштувати оригінальні суші у Львові, котрі відрізняються вищою якістю, унікальним поєднанням смаків та достатньою кількістю начинки. Серед широкого асортименту кожен відвідувач знайде саме те, що йому так хочеться. У меню представлені наступні види суші й ролів:

  • філадельфії (основа – це рис, норі, лосось та крем-сир, а також можна обрати додаткові інгредієнти, серед яких огірок, авокадо, копчений лосось, яблуко, вугор, масляна риба та овочі);
  • з сиром (кращий варіант для любителів сиру, де у складі є різні види сирів, та різні начинки за смаком);
  • теплі роли (з ніжним сиром, печеним лососем, тигровою креветкою або смаженою куркою);
  • запечені з різними начинками (зі свіжим чи печеним лососем, куркою, або з грибами та в сирному соусі);
  • хосомакі (основа – рис та норі, серед додаткових продуктів – крем-сир, свіжий чи копчений лосось, авокадо та огірок);
  • вегетаріанські (до складу входять різні сири, гриби, соус на основі горіхів, болгарський перець, салат Айсберг, авокадо, огірки, водорості спіруліна, омлет тамаго тощо);
  • солодкі (горіхові, карамельні чи бананові).

Тож, кожен обере кращий для себе варіант.

Чому Smaki-Maki

У команді працюють люди, що понад усе закохані у свою справу. Саме це й дозволяє створювати кулінарні шедеври. Також компанія забезпечує оперативну безкоштовну доставку до 29 хвилин. Тут постійно проходять акції та знижки, з якими можна ознайомитися на сайті smaki-maki.com.