Доставка смачних суші та ролів у Львові

08.10.2021

Абсолютно кожен з нас любить поласувати смачною та вишуканою їжею, а особливо це стосується делікатесів. На жаль, делікатесні страви мають високу вартість, та не завжди вона виправдана, адже страва може бути геть не смачною. Але, не слід засмучуватися, адже завжди є кращі варіанти. Нині всі знають про існування найдоступнішого делікатесу – суші. Це японська традиційна страва, у склад якої входить рис зі спеціальною оцтовою заправкою, а також норі (їстівний вид водоростей) і морепродукти.

Особливості страви, та де поласувати смачними суші

Японська страва здобула неабиякої популярності в нашій країні. Кухарям вдалося досконально вивчити рецептуру, завдяки чому нині існує широке різноманіття ролів й суші. Компанія SMAKI-MAKI пропонує до уваги клієнтів оперативну доставку суші у Львові, котра займає не більше 29 хвилин. У команді працюють високопрофесійні спеціалісти, котрі готують неймовірно смачні суші за оригінальною рецептурою. Саме завдяки відповідальному підходу до приготування страв, компанія створює неймовірні кулінарні шедеври, котрі щоденно підкорюють серця українців та туристів з інших міст і країн.

У меню компанії представлені різні види страви, серед яких:

  • Філадельфії (виключно з крем-сиром, або с додаванням огірка, авокадо, яблука, копченої риби, вугра і т.д.);
  • сирні (відмінний варіант для поціновувачів ніжного сирного смаку, адже є варіанти з різними видами сирами та з додатковими інгредієнтами, котрі створюють унікальні поєднання смаків);
  • теплі роли (мають ніжну структуру, та є варіанти з сиром, печеним лососем, креветкою, чи куркою);
  • запечені (рол випікається з шапочкою з сирного соусу, що надає страві неабиякої ніжності й незвичайності);
  • хосомакі, вегетаріанські, солодкі та інше.

Тож, абсолютно кожен знайде кращий для себе варіант.

Як замовити

Для того, аби зробити замовлення, клієнтові необхідно увійти у власний кабінет, та обрати необхідні страви. Після цього слід лише підтвердити оформлення, та очікувати на доставлення. Тут постійно діють знижки та акції, тож вибір страви буде не лише смачним, а й вигідним. Ознайомитися з більш детальною інформацією, а також перейти до замовлень можна на сайті smaki-maki.com.