Реєстрація та ідентифікація в БК Паріматч: покрокова інструкція

13.10.2021

Букмекерська контора Паріматч, що є однією з найпопулярніших на українському ринку онлайн-ставок, веде постійну боротьбу з шахраями і користувачами, що порушують внутрішні правила ігрової платформи. З цією метою кожен користувач повинен пройти процедуру підтвердження облікового запису в Париматч для отримання доступу до всіх сервісів, можливостям сайту. Тому спробуємо розібратися детально в тому, як підтвердити обліковий запис беттора і на які нюанси потрібно звернути увагу користувачам.

Навіщо потрібна ідентифікація

Необхідно розуміти, що без верифікації ігрового аккаунта беттор не зможе повноцінно зареєструватися в Парі матч і отримати доступ до всіх можливостей, функцій і акційними пропозиціями від букмекерської контори. Крім того, ідентифікація особистості гравця дозволяє БК з’ясувати чи немає у нього ще одного аккаунту. Таку інформацію важливо отримати букмекерові так, як створення більше двох профілів на сайті букмекерської контори заборонено правилами. У разі отримання інформації про наявність у користувача більше одного ігрового профілю всі його акаунти будуть підлягати блокуванню.

Також важливо відзначити, що верифікація профілю з наданням службі безпеки букмекерської контори паспортних даних, дозволяє виключити можливість реєстрації на сайті неповнолітніх користувачів. Це допомагає БК дотримуватися вітчизняного законодавства, що регулює діяльність онлайн-букмекерів.

Реєстрація на порталі Паріматч

Перед тим, як перейти до ознайомлення з процесом підтвердження аккаунту спершу важливо з’ясувати, як зареєструватися на Парі матч.

Для створення ігрової облікового запису на сайті букмекерської контори Паріматч потрібно дотримуватися наступної інструкції:

  • увійдіть в офіційний сайт букмекерської контори;
  • натисніть на кнопку «Реєстрація», яку можна знайти в правому верхньому кутку головної сторінки сайту БК для відкриття електронної реєстраційної форми;
  • додайте актуальний номер мобільного телефону;
  • вкажіть дату народження;
  • додайте адресу діючої електронної пошти;
  • придумайте і вкажіть пароль від облікового запису;
  • підтвердіть факт досягнення повноліття і поставте галочку напроти пункту згоди з обробкою персональних даних;
  • натисніть кнопку «Зареєструватися» для завершення процесу створення ігрового аккаунту.

На завершальному етапі також буде потрібно підтвердити прив’язку до аккаунту пошти, шляхом переходу за посиланням, отриманої на вказаний e-mail від букмекерського майданчика.

Детальніше про реєстрацію на сайті букмекера тут.

Алгоритм ідентифікації в БК Паріматч

Для ідентифікації ігрового профілю потрібно:

  • увійти в обліковий запис;
  • вибрати в настройках «Мій аккаунт»;
  • перейти в «Персональні дані»;
  • вибрати «Підтвердження облікового запису».

Після того як ці дії будуть виконані користувачем, йому залишиться вибрати за допомогою якого документу він буде проходити процедуру підтвердження профілю: за допомогою посвідчення водія або ж паспорта громадянина України.

Важливо: після проходження верифікації профілю юзер зможе отримати бонус без депозиту в Паріматч у вигляді 100 гривень на бонусний рахунок і 30 безкоштовних обертань в слоті Koi Gate. Про те, як отримати бонус і як його відіграти детально розписано тут.

Ідентифікація

Після завершення ідентифікації гравець зможе почати робити ставки на сайті БК.

При підтвердженні облікового запису за допомогою паспорта потрібно:

  • завантажити фото першого розвороту паспорта / ID карти;
  • завантажити фото сторінки паспорта з актуальним фото / зворотний бік ID карти;
  • завантажити селфі з паспортом в руках, тримаючи паспорт відкритим на сторінці з актуальним фото / з ID картою в руках.

Якщо ж для підтвердження аккаунту використовується водійське посвідчення, то користувачеві потрібно буде діяти наступним чином:

  • завантажте фото лицьового боку посвідчення водія;
  • завантажте селфі з водійським посвідченням в руках.

Після завершення верифікації гравець зможе не тільки робити ставки, але і поповнювати ігровий аккаунт, виводити кошти усіма доступними на сайті БК способами.

Верифікація в БК Паріматч для будь-якого беттора проходить індивідуальним чином. Якщо фото з паспортом зроблено невдало, то букмекер зажадає від користувача проходження повторної перевірки. При цьому, як правило, процес триває трохи більше трьох діб.