Кадрове агентство Smart Solutions

25.10.2021

Smart Solutions – кадрове агентство, яке допоможе вам підібрати кадрів на будь-яку вакансію. В середньому вдалого кандидата вдається знайти за 2-3 тижні, а перші пропозиції надійдуть вже за кілька днів.

Переваги Smart Solutions

Основними перевагами агентства Smart Solutions є:

  • Фіксована вартість підбору кандидата. Вартість підбору не залежить від річного доходу по вакансії. Оплата через місяць після виходу кандидата на роботу.
  • Власна база кваліфікованих фахівців. Завдання компанії – надати вам 3-5 відповідних кандидата, а не створити нескінченне число співбесід.
  • Перевірка рекомендацій. Агентство зв’яжеться з колишніми керівниками кандидата і надасть висновок.
  • Висока швидкість роботи. Перші кандидати на 3-й робочий день підбору. Якщо перші кандидати вас не влаштують, ви отримаєте стільки кандидатів, скільки буде потрібно для вибору кращого.
  • Гарантія 90 днів. Якщо протягом цього часу співробітник звільниться або не буде відповідати вашим очікуванням, виконується безкоштовна заміна.

Як вибрати кадрове агентство?

Якщо ви шукайте підрядника для найму (кадрове агентство або менеджера з персоналу в штат), то для оцінки можна керуватися нижче перерахованими критеріями.

Досвід роботи

Ви маєте розуміти, які позиції та для яких компаній закривало агентство, у чому полягала складність підбору кадрів. Також компанія по найму може розказати як про успішні, так і невдалі кейси.

Перш ніж віддати перевагу тому чи іншому агентству, варто дізнатися, які інструменти використовуються, як перевіряються soft skills кандидатів, чи є цікавість до рекомендацій з колишнього місця роботи.

Рівень спілкування та взаємодії

Загальний кругозір і практичний досвід інших напрямків hr-менеджменту. Розуміння бізнес-процесів різних типів компаній і практичного функціоналу необхідної посади. Цінності, принципи, підходи у співпраці і в стосунках співробітник-роботодавець.

Як відбувається взаємодія з HR-агентством

Залиште заявку. Ваш персональний менеджер ознайомить вас з технологією роботи агентства, відповість на всі питання.

Зустріч. Менеджер досліджує корпоративну культуру та деталі бізнес-процесів вашої компанії.

Укладення договору. Тут детально описується підхід до майбутньої роботи, очікування замовника, права та обов’язки сторін.

Пошук кандидата. На цьому етапі замовник лише отримує данні про потенційних кандидатів та проводить співбесіди.

Працевлаштування співробітника. Ви отримуєте професійного співробітника, який буде приносити Вам гроші і в якому Ви можете бути впевнені.

Протягом 90 днів компанія несе гарантійні зобов’язання за прийнятим кандидату. У разі звільнення працівника проводиться безкоштовна заміна.