Електромобілі від компанії L.Riker

30.10.2021

В наші часи, коли все гострішою стає проблема збереження навколишнього середовища, електромобілі впевнено завойовують собі місце під сонцем. Вони не витрачають викопне паливо, не забруднюють атмосферу шкідливими викидами. Тепер, коли з’явилися акумулятори значної ємності та станції швидкої зарядки (тобто зникли чинники, які стримували розвиток електротранспорту), шлях до широкого використання електромобілів відкрито.

Компанія L.Riker, що складається з ентузіастів електричного автотранспорту, які впевнені, що майбутнє – за електромобілями, пропонує купити електромобіль та користуватися всіма його перевагами.

Послуги компанії L.Riker

Компанія пропонує придбати електромобіль у своєму салоні. Перед тим, як зробити покупку, можна виконати тест-драйв у Києві. Але послуги продажу не обмежуються тільки тим, що є в наявності в автосалоні. Можна замовити будь-який електромобіль з тих, що існують у світі, обрати марку та всі відповідні характеристики – потужність, розмір, колір і т.д., і через деякий час отримати його. При цьому компанія гарантує незмінність ціни, що вказана в замовленні. На кожну електричну батарею діє гарантія від виробника, яка сягає до восьми років.

Компанія має СТО, де виконується обслуговування електромобілів з використанням сучасного спеціалізованого обладнання та інструменту та з дотриманням стандартів якості. Виконується діагностика та ремонт електромобілів всіх марок. Ще один тип послуг – шиномонтаж. У СТО компанії можна відремонтувати чи змінити шини, підрихтувати диски. Виконується також доставка запчастин за цінами, які є вигідними для клієнтів.

Мобільний додаток EV Route

Для володарів електромобілів фахівці компанії L.Riker розробили зручний мобільний додаток EV Route. Від додає комфорту під час подорожей, дозволяє планувати маршрут та економити час.

З цим додатком можна прокладати оптимальний маршрут з урахуванням місць розташування зарядних станцій по всій країні, до того ж таких, які обладнані потрібним типом роз’єму. Додаток EV Route здатен розраховувати, який час доведеться витратити на зарядку на кожній станції, яку кількість електроенергії доведеться витратити під час поїздки від однієї зупинки до іншої. Отже, користуючись цим додатком, не потрібно самостійно шукати станції зарядки та вираховувати, чи вистачить енергії, щоб доїхати до наступної заправки.