Як оформити кредит без паспорта

30.10.2021

Швидко та без зайвих питань отримати кредит без паспорта у WikiCredit нескладно. Достатньо звернутися до мікрофінансової організації – приватної небанківської компанії, створеної з метою кредитування населення.

Хто може користуватися послугами МФО?

МФО не дуже вимогливо ставляться до особи позичальника та рівня його доходів. Тут дають гроші всім охочим, майже не висуваючи будь-яких вимог. Основна умова – повернути кредит вчасно. До послуг МФО часто звертаються люди, яких не дуже раді бачити у банках:

  • Студенти;
  • Молоді мами у декреті;
  • Пенсіонери;
  • Інваліди;
  • Офіційно безробітні;
  • Позичальники з низьким рівнем доходів;
  • Люди з поганою кредитною історією.

Відмовляють зазвичай лише тим, хто на момент звернення до МФО має велику непогашену заборгованість перед іншим кредитором. Тож якщо вам потрібні гроші, щоб внести гроші за банківським кредитом, МФО – не ваш варіант.

Переваги МФО

Співпраця з мікрофінансовими сервісами має чимало плюсів:

  1. Швидкість оформлення кредиту. Гроші надходять на картку вже за 15-20 хвилин.
  2. Конфіденційність. Співробітники МФО не дзвонять родичам та знайомим із незручними питаннями.
  3. Дистанційність. Все оформлення відбувається онлайн, отримати кредит можна, не встаючи з дивану.
  4. Розмір позички. Грошей, які дають у кредит МФО, цілком достатньо для вирішення більшості нагальних проблем – у різних сервісах йдеться про суму від 3 до 30 тисяч гривень.
  5. Можливість погасити достроково. Гроші можна повернути хоч наступного дня, якщо вони вже не потрібні. Жодних штрафних санкцій за це не передбачено.
  6. Відсутність прихованих комісій. На відміну від банківського кредиту, тут не доведеться платити за відкриття рахунку чи страховку. За допомогою кредитного калькулятора можна заздалегідь дізнатися про суму переплати, аж до копійки.
  7. Можливість продовження. Якщо в потрібний термін грошей на повернення кредиту не виявилося, його можна продовжити, виплативши лише відсотки. Продовжувати договір можна скільки завгодно раз, доки не набереться потрібна сума.

Деякі МФО дають змогу закривати борги частинами. Це означає, що ви можете вносити кошти в міру появи, а на частину, що залишилася, оформляти пролонгацію. Така система дуже зручна і дає можливість не збирати борги, а погашати заборгованість зручними посильними платежами.