Різноманітні суші для любителів японської кухні в Тернополі

10.11.2021

Сьогодні практично в усіх країнах Європи та Америки є багато людей, які вживають японські суші та роли з не меншим задоволенням, ніж страви їхньої національної кухні. Чимало їх і в Україні. В Тернополі японські страви з доставкою пропонує компанія «SushiGo». Відвідавши сайт https://ternopil.sushi-go.com.ua/, можна ознайомитися з меню, а також з умовами замовлень та доставки.

Японські страви в меню «SushiGo»

На сайті компанії можна роздивитися всі види страв на яскравих зображеннях, а також прочитати їхній склад. В меню можна побачити декілька видів хосомакі. В цих ролах є рис, загорнутий у норі (їстівні водорості у вигляді тонких сушених листів), а також якийсь один додатковий компонент – риба, сир, огірок тощо. А ось футомакі (що в перекладі з японської означає «великі суші»), навпаки, містять у собі декілька інгредієнтів  – риби, овочей та інших начинок.

Якщо у назві страви є слово «темпура», то це означає, що вони виготовлені з продуктів, які огорнуті у кляр та обсмажені у фритюрі. Такі страви зазвичай вживаються з різноманітними соусами. Є багато любителів ролів під загальною назвою «Філадельфія», до складу яких входять різні види риби, авокадо та інші начинки з вишуканим смаком.

Є в каталозі на сайті «SushiGo» також страви для прихильників веганської їжі: роли з вакаме (їстівними водоростями), шиітакі (це такий вид їстівних грибів), тофу (харчовим продуктом з соєвих бобів).

Виготовлення страв та їх доставка

Для приготування всіх видів страв у «SushiGo» використовуються виключно свіжі та якісні продукти. До цього додається майстерність шеф-кухаря та використання оригінальних рецептів приготування. Одразу після отримання замовлень відповідні страви готуються, пакуються, і кур’єр вирушає до замовника, щоб доставити йому щойно приготовлені суші, які у компанії «SushiGo» завжди виготовляються великими та смачними.

Термін доставки за будь-якою адресою не перевищує 59 хвилин. Якщо цей термін не витримується, клієнт отримує знижку на одну гривню за кожну хвилину запізнення. Замовлення доставляються щоденно з одинадцятої до двадцять третьої години і виконуються безкоштовно, якщо вартість замовлення є більшою, ніж 200 грн.