Ресторан у Львові «LVIV Sushi» для шанувальників японських страв

12.11.2021

З того часу, як традиційні страви японської кухні стали відомими в Європі та Америці, в американських та європейських країнах з’явилося чимало прихильників ролів та суші. До того ж, кухарі з цих країн додали до традиційних японських рецептів багато свого, збагативши їх та наблизивши до смаків європейців та американців. В Україні теж вистачає шанувальників японських страв. У Львові поласувати якісною японською їжею можна в новому ресторані «LVIV Sushi». Докладно з його пропозиціями можна ознайомитися на сайті https://xn—-dtba8a2am9a8a1fe.com/.

Що можна отримати в ресторані «LVIV Sushi»

Клієнтам ресторану пропонується широкій вибір страв. Тут є роли, а в окремий розділ виділені «Преміум роли». Можна також замовити теплі роли: з смаженим лососем, з креветкою, крабом та інші. Роли «Філадельфія» зазвичай користуються великою популярністю. В меню ресторану є багато різновидностей цього типу страв. А ще – суші та суші сети, гарячі страви, супи, салати, соуси, напої та десерти з бананом, з полуницею, з ананасом.

Страви готуються на відкритій кухні. Отже, відвідувачі можуть на власні очі побачити процес приготування японської їжі та переконатися в її якості. Всі страви подаються на стіл одразу після приготування.

Послуги доставки

Любителі суші у Львові та поза його межами мають змогу замовити страви з ресторану «LVIV Sushi» з доставкою у будь-яку частину Львова, а також по області. А якщо клієнт сам забирає у ресторані своє замовлення, то отримує знижку аж у 25 відсотків. Замовлення можна зробити телефоном, а забрати його у зручний час, або навіть у інший день. Замовлення починають прийматися о 12-00, а кінець роботи – о 22-00 без вихідних. Для тих, у кого день народження – приємний сюрприз: у цей день вони можуть замовляти страви зі знижкою у 10%. А кожен, хто замовляє їжу на суму, що перевищує 450 грн, отримує подарунок. Оригінальна розкладна упаковка дозволяє зручно вживати страви у будь-якій обстановці.

Що стосується вартості доставки, то по Львову вона є безкоштовною, якщо сума замовлення перевищує 250 грн, а по області – 450 грн. Оплату можна виконати безпосередньо на сайті, або розрахуватися готівкою з кур’єром.