Апарат для солодкої вати від компанії «Maresto»

08.12.2021

Солодкою, або, як її ще називають, цукровою ватою люблять ласувати не тільки діти, але й їхні батьки. Тому виробництво та продаж цукрової вати – досить перспективний бізнес. А щоб виробляти цей вид ласощів, потрібен спеціальний апарат для солодкої вати. Його можна придбати в інтернет-магазині компанії «Maresto», яка пропонує споживачам комплекс послуг з постачання, монтажу та сервісному обслуговуванню обладнання для сегменту HoReCa, харчової промисловості та торгових точок.

Апарат для приготування цукрової вати EWT INOX SWC-520

Компанія «Maresto» пропонує апарат для виготовлення солодкої вати моделі EWT INOX SWC-520. В апаратах цього типу при виготовленні вати цукор нагрівається та плавиться у спеціальному резервуарі. Розплав цукру під впливом відцентрової сили проходить через невеличкі отвори та утворює тонкі нитки, а продавець вати накручує ці нитки на дерев’яну паличку.

Апарат SWC-520 здатен виробляти порцію вати за півхвилини. Він має чашу з нержавіючої сталі, систему регулювання нагріву, а крильця, які є на нагрівальній голівці, дозволяють зручно піднімати вгору карамельні нитки. Апарат витрачає небагато цукру та електричної енергії (потужність менше 1 кВт), а солодка вата виходить ніжною та повітряною.

Комплексні пропозиції компанії «Maresto» 

Компанія пропонує споживачам повний комплекс послуг, який включає проектування, оснащення об’єкту необхідним обладнанням та його сервісне обслуговування. Такими послугами користуються продуктові магазини та супермаркети, ресторани та готелі, хлібопекарні та підприємства громадського харчування. У своїй роботі компанія спирається на досвід, накопичений з 1999 року. За цей час компанія успішно виконала понад 3 тисячі проектів.

Клієнтам пропонується більше 15 тисяч одиниць обладнання відомих у всьому світі торгових марок. Компанія має офіси у крупних центрах України – Києві, Одесі, Харкові, Львові, Запоріжжі. Але найголовнішим є те, що завдяки комплексному підходу до виконання проектів, замовники отримують не просто добре обладнану кухню, а налагоджене виробництво з навченим персоналом і можливістю спиратися на постійну технічну підтримку.