Технологія Ajax PSU для охоронного бізнесу

14.12.2021

У міру розвитку інноваційних технологій і нових видів бізнесу, у сферах економіки на перший план виходить необхідність забезпечення захисту й безпеки різних об’єктів. Особливо актуальна ця тема для захисту майна, для якого характерно нестабільне й низьковольтне електропостачання, або його повна відсутність.

Особливість систем безпеки Ajax

Це стосується охорони катерів, автомобільних фургонів, порожніх дач, споруджуваних об’єктів. Завдяки підключенню плати блоку живлення Ajax PSU 12V/6V до централі охоронної системи, забезпечується безперебійний професійний захист об’єкта протягом тривалого часу. Навіть повна відсутність електропостачання не стає перешкодою для надання послуг охорони.

Система безпеки Аях: функціональність

Система Ajax PSU характеризується рядом переваг, як йдеться на сайті постачальника: https://vidimost.com/ohrannaya-signalizaciya-2/.

  • При виникненні загроз через мобільний додаток Ajax Security System моментально сповіщає власника й охоронне агентство про конкретний вид небезпеки.
  • Датчики руху MotionCam з фотоверифікацією загроз при виявленні руху починають виконувати серію кадрів і відправляти фото. Виглядають циклічні фото, як анімація, й дозволяють оцінити, що конкретно відбувається на об’єкті.
  • Система безпеки здатна виявити загоряння, запобігти затопленню, зупинити непрошених гостей, проконтролювати роботу електроприладів.
  • Завдяки дальності зв’язку й наявності ретрансляторів радіосигналів, є можливість контролювати різні за площею об’єкти: невеликі приміщення й величезні виробничі території. Система ReX збільшує зону радіозв’язку до 35 кв. км.
  • Ajax невразлива до хитрощів зловмисників, що використовують глушіння радіосигналу. Відрізняється високою стійкістю до перешкод і зломів як окремих датчиків, так і всієї системи безпеки.

Блоки живлення Ajax 12V PSU, 6V PSU: нові можливості

Завдяки блокам живлення PSU, система безпеки Ajax доступна на об’єктах з нестабільним електропостачанням або його відсутністю. Передбачений монтаж плати блоку живлення в корпус охоронної централі замість базового блоку 110/230V. Термін служби батарей становить 7 років. Для охоронних компаній – це можливість обслуговувати об’єкти, раніше не доступні для спостереження, зокрема:

  • Заморожене будівництво.
  • Активне будівництво – для охорони території, будматеріалів, техніки.
  • Закрита на зимовий період дача.
  • Склади, ангари.
  • Автофургони – інсталятор підключає централь до автомобільного акумулятора або портативного.

Отже, власники нерухомості, складських об’єктів, рухомого майна отримують гарантований захист у форматі цілодобового моніторингу.