iPhone 13: що відомо про нову лінійку гаджетів Apple?

15.12.2021

Нова модель Apple iPhone 13 стала втіленням інноваційних розробок, відмінного дизайну та максимальної зручності. Як стверджують розробники, це не просто новий смартфон, а новаторська модель, з якою не позмагається жоден девайс у світі. Що ще відомо про новинку і чи варто купити Айфон 13 – розберемося у цій статті.

Чому Apple iPhone 13 кращий за минулу модель?

Айфон 12-го покоління визнаний найкращим смартфоном у сфері мобільної розробки. Але навіть після такого успіху розробники не перестають дивувати любителів техніки Apple.

Перше, що впадає у вічі — дивовижний дизайн, в який закохуєшся з першого погляду. Гарний корпус, тонкі рамки, яскравий екран нікого не залишать байдужими.

Він виглядає лаконічно та розкішно, а ергономічність та тактильні відчуття неможливо передати словами. У новій моделі ідеально все — починаючи від потужного процесора, який зберігає автономність смартфона, до ширококутної камери, що ідеально передає картинку на екран.

Що відомо про нові фішки iPhone 13?

  • Підтримка HDR.
  • Найшвидша реакція при натисканні.
  • Дисплей набагато яскравіший, а якість зображення краща.
  • 16-ядерна система Neural Engine.
  • Декілька варіантів моделі з різним об’ємом пам’яті. Максимальна кількість – 512 GB.
  • Оновлені налаштування для ще більшої безпеки.
  • Час автономної роботи більший на 2.5 години.
  • Операційна система IOS 15 для максимальної продуктивності.

Камера, яка перевершила всі очікування

Творці вирішили поекспериментувати з розміщенням камер та шляхом цього покращити якість знімків та відео. Тепер ваші кадри виглядатимуть чудово за будь-якого освітлення.

Жодного шуму на фото, ідеальний фокус та покращені параметри фотографії зроблять ваш контент більш професійним. iPhone 13 — це і смартфон, і найкраща у світі фотокамера одночасно.

Для любителів відеоконтенту також є багато плюсів. Наприклад, оптична стабілізація, яка зробить ваші кадри більш живими та яскравими. 4К якість так само на рівні, тому навіть відеомейкер-початківець може стати справжнім професіоналом у зйомці відео

Практичність, комфорт та дивовижна потужність

Підвищена автономність акумулятора буде відкриттям. Без підзарядки смартфон зможе прожити на 2,5 години більше, ніж попередні моделі.

Крім цього, покращений процесор і блискавична реакція це те, чого варто очікувати від новенького смартфона. Крутий процесор A15 Bionic, 16-ядерна система Neural Engine і трохи магії від розробників — і Apple iPhone 13 обробляє інформацію аж на 40% швидше.

Завантажуйте улюблені програми, швидко вирішуйте всі робочі завдання, поринайте з головою в улюблені онлайн-ігри на дозвіллі та навіть не сумнівайтеся — з покупкою нового смартфона ваше життя стане ще яскравішим і цікавішим!

Де купити iPhone 13 за вигідними цінами в Україні?

В інтернет-магазині Ябко ви можете купити оригінальну продукцію Apple за вигідними цінами. Ми дбаємо про вас, тому зробили процес покупки максимально комфортним.

Магазин Ябко онлайн

Вибираєте найкращу модель, яка вам ідеально підходить, купуєте, і вже за 2 дні ми доставимо її до будь-якої точки України. Якщо потрібна допомога з вибором, ми завжди поруч. Ви можете проконсультуватися в чаті або зателефонувати нам, а ми зробимо все, щоб надати вам тільки найкращі емоції від покупки!