Чи можна вживати суші людям в процесі схуднення?

20.12.2021

Суші – це одно з улюблених блюд мільйонів людей по всьому світу. Це не тільки смачна, але і дуже корисна їжа. Тим не менш, люди, які намагаються скинути лишні кілограми та привести своє тіло в форму задумуються, чи не нашкодить це блюдо їх фігурі. Забігаючи на перед, більшість видів суші повністю безпечні для фігури, тому можете сміливо замовляти їх на сайті lutsk.sushi-go.com.ua та насолоджуватись улюбленою їжею.

Чи можна їсти суші в процесі схуднення

Суші – блюдо японської кухні, а у цій країні, як відомо, з давніх часів люди турбувались про своє здоров’я та віддавали перевагу безпечній, корисній їжі. Суші та роли, виготовлені по оригінальній технології та класичному рецепту є низькокалорійним та корисним блюдом, адже в нього входить:

  • рис;
  • риба;
  • морепродукти;
  • водорості;
  • васалі та маринований імбир (в якості приправи).

В цьому блюді майже ідеально підібрана оптимальна кількість білків, жирів та вуглеводів, воно багате корисними речовинами, особливо жирними кислотами Омегою-3, йодом, фосфором, кальцієм. Якщо регулярно вживати суші – можна забезпечити організм всім необхідним, проте це не означає, що весь свій раціон потрібно звести лише до цього блюда.

Які види суші не варто їсти людям, які слідкують за своєю фігурою

Без сумніву, суші корисні та не шкодять фігурі. Але тут мова йде лише про класичні види. Серед великого різноманіття рецептур, які створюють шеф-кухарі різних ресторанів в світі можна знайти й ті, які зовсім не відносяться до категорії блюд для правильного харчування. Вони не є шкідливими, але можуть значно сповільнити процес схуднення.

Якщо ви на дієті – при виборі суші і ролів слід звертати увагу на склад блюда та варто уникати суші з високою калорійністю, таких як:

  • дракон-маки;
  • харумаки;
  • унагі-кані.

Варто зазначити, що вони не є шкідливими для організму, просто є досить калорійними, тому при частому вживанні цих видів процес схуднення може сповільнитись або й зовсім зупинитись.

Якщо ви обожнюєте суші, але боїтесь нашкодити фігурі – вам варто звернутись в ресторан Суші-Го. На сайті в розділі меню можна дізнатись склад кожного блюда, а якщо зробити вибір самостійно буде важко — менеджери проконсультують вас, які суші є найменш калорійними.