Суші у Вінниці з доставкою від компанії «SushiGo»

24.01.2022

Страви японської кухні вже давно набули великої популярності далеко за межами Японських островів. Чимало любителів ролів та суші є і в нашій країні. Замовити смачні та поживні суші у Вінниці  можна в компанії «SushiGo», яка виробляє японські страви та доставляє їх замовникам у будь-який район міста.    

Суто японські делікатеси від «SushiGo»  

Якщо переглянути каталог, який є на сайті компанії, то можна відзначити, що в меню відображені всі основні типи японських страв. Неабиякою популярністю у споживачів користуються хосомакі. Це – рисові роли з начинкою, яка складається з якогось одного компоненту: риби, певних морепродуктів, овочів тощо. Завертаються хосомакі в оболонки з сушених їстівних червоних водоростей – норі.

Знавцям та прихильникам японської кухні добре знайомі роли під назвою «Філадельфія». Вишуканий смак надають їм такі делікатесні інгредієнти, як вершковий сир, копчений лосось та інші. А ще – зелений лук, огірки, авокадо. Багато людей полюбляють страви, які відрізняються одна від одної, але мають спільну назву – темпура, а також схожі методи приготування: обгортання кляром та обсмажування у фритюрі. Вихідними компонентами для темпери є риба, морепродукти, овочі. Вживають ці страви з різноманітними соусами.

Не забули у компанії «SushiGo» також про тих, хто вживає веганські страви. У якості прикладів можна згадати веганські роли з японським лісовим грибом шиітакі, або роли з тофу – сироподібним продуктом з соєвих бобів.     

Якість та корисність 

Привабливість японських страв для багатьох полягає в тому, що вони не тільки добрі на смак, але й містять корисні для організму продукти, і при цьому не дуже калорійні – споживаючи їх, люди на набирають зайву вагу. Треба також взяти до уваги, що у компанії «SushiGo» для приготування страв використовуються виключно свіжі продукти. Крім суші, ролів та суші сетів, можна замовити також супи, салати.

Якщо страви замовляються з доставкою, то їх починають готувати одразу після отримання замовлення. Багато споживачів вже встигли переконатися, що компанія не економить на розмірах порцій. Якщо сума замовлення перевищує 200 грн, доставка є безкоштовною.