Смачні та корисні суші з доставкою додому

25.01.2022

Суші – проста та водночас вишукана їжа, яку обожнюють мільйони людей по всьому світу. Сьогодні важко знайти людину, яка б хоч раз в житті не скуштувала традиційне блюдо японської кухні. Кожен, хто уже спробував їх, обов’язково повернуться в улюблений заклад за новою порцією. Ну а справжні гурмани уже знають, що найсмачніші суші та роли представлені тільки в smaki-maki.com і кожного разу, коли схочеться поласувати улюбленою їжею переходять на сайт та замовляють доставку додому.

Смачні та корисні суші

Про те, що суші дуже смачні не потрібно говорити зайвих слів, але важливо наголосити, що це блюдо ще й дуже корисне, адже:

  • в океанській рибі та морепродуктах, які є одними з основних інгредієнтів, міститься фосфор, Омега-3, протеїн, кальцій, необхідні для здорової серцево-судинної системи, кісток, мозку;
  • рис – звичний складник будь-якого виду суші дарує швидке відчуття насичення, не допускає переїдання та є повністю безпечним для фігури продуктом;
  • водорості норі дають організму значний запас йоду для правильного функціонування щитовидної залози;
  • маринований імбир має в складі багато вітамінів, підвищує імунітет;
  • васабі, яке подається як приправа до блюда, володіє хорошим антисептичним ефектом, сприяє підвищенню імунітету, бореться з паразитами;
  • соєвий соус, у який потрібно занурювати шматок перед вживанням, гарно бореться з передчасним старінням, укріплює судини, покращує обмінні процеси в організмі.

Японська традиційна страва з доставкою додому

Ще декілька років тому поласувати смачними ролами можна було лише у спеціалізованому закладі. Це було не завжди зручно, адже приходилось витрачати час на збори, дорогу, сидіти в шумному людному приміщенні. Сьогодні все стало набагато простіше. Можна, не встаючи із зручного дивану зробити замовлення в «СмакіМакі» та уже через півгодини насолоджуватись вишуканим смаком суші за переглядом улюбленого серіалу чи читанням цікавої книги.

Замовляючи у цьому закладі суші можете бути впевненні, якість та свіжість інгредієнтів знаходяться під строгим контролем адміністратора, блюдо готують професіонали під пильним наглядом шеф-кухаря, а доставку виконає привітний та пунктуальний кур’єр.