Бухгалтерський аутсорсинг від компанії Менеджмент Консалтинг Груп

01.02.2022

Керівник будь-якої компанії – великої, середньої чи малої – добре знає, наскільки важливим є правильне ведення бухгалтерського обліку. Але це зовсім не означає, що цим обов’язково повинен займатися штатний співробітник даної компанії. Бухгалтерський облік цілком успішно можуть виконувати фахівці іншої фірми на віддаленій основі. Така форма співпраці має назву «аутсорсинг». Сервісна компанія Менеджмент Консалтинг Груп (МКГ) надає цілий ряд аутсорсингових послуг компаніям та підприємцям.

Позитивні риси бухгалтерського аутсорсингу

Аутсорсинг на практиці означає, що керівник поручає вести бухгалтерський облік своєї компанії спеціалізованій фірмі на підставі договору. Це дозволяє, користуючись послугами дистанційного бухгалтерського обліку, уникнути витрат на утримання власного бухгалтера, при цьому аутсорсинг забезпечує клієнтам повноцінний бухгалтерський та податковий облік.

Оскільки така спеціалізована компанія, як МКГ, має досвідчених фахівців, замовники можуть не хвилюватися відносно коректності ведення банківських операцій, розрахунків сум податків, нарахування заробітної плати, своєчасної подачі звітності в органи ДФС, Управління статистики і т.д. Компанія виконує всі бухгалтерські послуги, ціна на які залежить від об’єму замовлених робіт, кількості персоналу в компанії, що є замовником, та інших чинників, але в будь-якому разі ціни МКГ на віддалені бухгалтерські послуги є цілком доступними. Вся бухгалтерська документація утримується в повному порядку, облік ведеться у повній відповідності до діючого законодавства, в тому числі в частині своєчасної та правильної сплати податків.

Віддалений бухгалтер для ТОВ

За статистикою, товариство з обмеженою відповідальністю є найбільш поширеним типом компаній в Україні. Для компаній цього типу бухгалтерський аутсорсинг є вигідним варіантом ведення обліку, і МКГ надає для ТОВ кваліфіковані послуги. Професійне ведення обліку захищає компанію від претензій та штрафних санкцій при перевірках контролюючих органів.

Менеджмент Консалтинг Груп обслуговує компанії з загальною та спрощеною системами оподаткування, незалежно від напрямків їхньої діяльності – виробництво, торгівля, перевезення і т.д. Крім бухгалтерського аутсорсингу, МКГ надає юридичні послуги з відкриття бізнесу ті реєстрації компаній та ФОП. Замовникам пропонується також кадровий аутсорсинг – ведення кадрової документації та відповідного обліку.