Купити пружини для батута в Україні від заводу «УкрПружина»

01.02.2022

Відвідавши сайт https://pruzhiny.com.ua/ua/pruzhyny_dlya_batuta.html, можна ознайомитися з пропозиціями заводу «УкрПружина», який виготовляє різноманітні пружини для батутів.

Пружини – найважливіша частина батуту

Батути застосовуються для фізичних вправ і вдома, і у спортивних закладах. Стрибки тренують вестибулярний апарат, зміцнюють м’язи та серцево-судинну систему. Вони сприяють швидкому позбавленню від зайвої ваги. Встановлено, що стрибки на батуті примушують втрачати набагато більше калорій, ніж бігові вправи. До того ж, батутні стрибки не призводять до перенавантаження суглобів ніг (а під час бігових вправ це буває нерідко). Але батут – це не тільки розваги, а й серйозний професійний спорт. Стрибки на батуті є олімпійським видом спорту. Виступаючи на змаганнях, спортсмени демонструють акробатичні вправи під час високих стрибків.

Пружини є невід’ємною частиною конструкції будь-якого батуту професійного класу. Тільки аматорські батути виготовляються без пружин, з використанням еластичних матеріалів. Саме пружини забезпечують натяг та рівномірний розподіл тиску по поверхні професійного батуту. Від їхньої якості залежить пружність снаряду, його надійність та безпека. Сталеві пружини мають високу механічну міцність та здатні витримувати великі навантаження.

Продукція заводу «УкрПружина»

Завод виготовляє пружини різних діаметрів та розмірів (пружини стиснення та розтягування). Пропонуються розміри 9, 12, 14, 16 см і так далі. Є можливість купити пружини для різних батутів – дитячих, спортивних та інших, які використовуються на батутних аренах, в атракціонах. Купувати пружини можна оптом чи в роздріб. Крім пружин зі стандартними розмірами, можна також замовити пружини з потрібними параметрами, якими є: діаметр дроту, зовнішній діаметр та довжина пружини (з зачепами та без них). Такі замовлення виконуються протягом тижня. Накопичений за 15 років досвід роботи дозволяє виготовляти продукцію високої якості.

Зробити покупку можна в режимі онлайн, завітавши на сайт заводу. Ціни на вироби заводу є найнижчими в Україні. Покупки можуть бути доставлені в будь-яке місто України.