Топ найкращих ролів

01.02.2022

За останні десяток років суші стали однією з найбільш популярних страв. Існує безліч їх різновидів, кожен ресторан пропонує як класичні варіанти, так і авторські рецепти. На сайті «Смакі-Макі» ви можете замовити суші в Рівному із доставкою додому всього протягом однієї години. До вашої уваги список найбільш популярних видів суші.

Рол з лосося

Рол з лосося – це прости, базовий старт до суші з сирої риби. Багатьох людей, яких колись відлякувала ідея їсти сиру рибу, зрештою може спокусити з’їсти рол з лосося, в основному тому, що він просто здається більш безпечним.

Рол «Філадельфія»

Це, безумовно, хороший вибір для тих, хто ніколи не їв суші або боїться великих шматків сирої риби. Копчений лосось і вершковий сир – смачне поєднання, яке разом з гарним оформленням сету стане прикрасою вашого святкового столу.

Веселковий рол

Усередині райдужного ролу ви знайдете знайоме поєднання краба та авокадо, яке прославило також і рол «Каліфорнія». Деякі ресторани додають трохи огірків, щоб рол хрустів, і ви іноді знайдете там вершковий сир. Назва «веселковий» походить від того, що знаходиться на зовнішній стороні цього рулету – він увінчаний шматочками сирого лосося, сирого тунця та авокадо. Це надає йому візуальну привабливість.

Унагі рол

Унагі рол для багатьох людей є загадкою. Унагі — це в основному вугор, і коли ви думаєте про вугра, ви, ймовірно, уявляєте собі про щось довге, потворне й схоже на черв’яка, яке здатне завдати електричного удару, якщо ви наблизитесь до нього. Насправді це дуже смачне філе, яке чудово пасує до рису та водоростей.

Пікантний рулет із тунця

Гострий рол із тунцем – майже верхівка в рейтингу найбільш популярних ролів. Пікантний соус додає особливий шарм цій страві, а винахідливість сушистів робить страву надзвичайно привабливою візуально. Зазвичай для приготування цієї страви використовується пряний майонез шрірача, зверху його посипають тобіко. Навряд зараз є хоча б один ресторан, який не готує пікантний рулет із тунцем.

Рол з тунцем, вершковим сиром та гострим соусом

Це надзвичайно яскраве поєднання смаків, котрий зверху трішки припікають для створення хрусткої кірочки. Рол з тунцем, вершковим сиром та гострим соусом не тільки смачний, але й дуже гарний візуально. Тому стане прикрасою вашого столу.