Суші у Луцьку від компанії Смакі-макі

03.02.2022

Безперечно, традиційні українські страви були і залишаються найбільш улюбленими для жителів нашої країни. Але в кожному українському місті є й чимало прихильників японських суші та ролів. Покуштувати якісні суші в Луцьку можна, якщо звернутись до послуг компанії «Смакі-макі». Всі подробиці та опис страв – на сайті компанії.

Суші і не тільки

Суші полюбляють за їхній оригінальний смак. Їх також цінять за те, що вони вносять приємну різноманітність в нашу повсякденну їжу. Але не треба забувати, що суші ще й корисні, бо містять багато мікроелементів та вітамінів. Меню з суші та ролів чудово підходить на звичайний обід чи вечерю, а може прикрасити собою і святковий стіл. Якщо раптово в домі з’явилися гості, а пригостити їх нема чим, найкраще рішення – не ставати біля плити та починати щось готувати, а замовити доставку смачної японської їжі.

Меню, що його пропонує компанія «Смакі-макі», включає багато популярних страв японської кухні. Наприклад, те, що називають кораблики і нігірі. При їх приготуванні використовується якісний рис, а також різноманітні делікатесні інгредієнти: червона риба, креветки, омлет тамаго та інші. Сети формуються з різних ролів, серед них є й вегетаріанські набори. Крім суші та сетів, можна замовити перші страви та салати. Супи пропонуються такі, які не містять багато калорій, їх можна віднести до категорії дієтичних. В меню присутні кілька варіантів, які готуються на традиційному японському бульйоні місо (з вугром, з сиром тофу або куркою). Салати є японські – з водоростями, а є традиційні: «Цезар», «Грецький» та інші.

Оперативна доставка

Замовлення можна зробити з одинадцятої ранку до 23-ї години щоденно, без вихідних, відвідавши сайт компанії «Смакі-макі» або подзвонивши по телефону, номер якого там вказаний. Доставки замовлення зазвичай не доводиться чекати довше, ніж півгодини, якщо не має надто складних погодних умов чи надзвичайних заторів на дорогах.

Оплату можна провести декількома способами – готівкою при доставці, з допомогою платіжного терміналу, чи з допомогою банківської картки. Якщо сума замовлення перевищує 200 грн, доставка є безкоштовною.