Доставка квітів до Дня святого Валентина у Києві

07.02.2022

Квіти — це універсальний подарунок для дівчини на будь-яке свято. Один букет троянд здатен розтопити лід у стосунках та продемонструвати ваші почуття. Сьогодні набагато простіше замовити квіти онлайн, аніж самостійно обирати букет в магазині чи на ринку. Перед замовленням ви можете подивитися відгуки від користувачів, порівняти ціни та обрати час і місце доставки. Великі інтернет-магазини надають багато додаткових послуг. Флористи сервісу відбирають найкращі квіти, щоб ви могли швидко придбати красивий букет в Києві https://flowers.ua/ua/kiev.

Переваги інтернет-замовлень

Онлайн-доставка квітів набагато вигідніша, ніж пропозиції “звичайних” магазинів. Усі букети зберігаються на складі та не “чекають” свого покупця. Інтернет-магазини не витрачають кошти на зберігання квітів, тому що співпрацюють напряму із постачальниками. Відсутність орендної платні дає можливість тримати ціни на низькому рівні. При виборі можна вказати потрібний час доставки та здивувати кохану сюрпризом. У великих містах України плата за доставку відсутня. Працює система кешбека від великих банків. При замовленні можна повернути до 15% собі на картку. Доповнюйте букет додатковими подарунками на свій вибір. В асортименті присутні плюшеві ведмедики, романтичні послання, кошики з фруктами та солодощами. На романтичні свята букети троянд або півоній часто доповнюють солодощами та іграшками, щоб зробити подарунок незабутнім. 

Які квіти обрати на романтичне свято

На День святого Валентина чи 8 березня є декілька варіантів букета, які користуються особливою популярністю.

  • Білі троянди. Ці ніжні квіти заведено дарувати дружині або коханій дівчині. Білі та рожеві троянди говорять про ніжність і відданість. Білий колір символізує весну, відродження та чистоту.
  • Червоні троянди. Вони символізують любов і палку пристрасть. Це найпопулярніший варіант квіткової композиції на 14 лютого. Троянди не мають різкого запаху, довго стоять в кімнаті та можуть сказати про почуття краще, ніж тисяча слів. 
  • Тюльпани. Квіти, що стали символом весни. Багато жінок полюбляє їх більше, ніж троянди. Відтінок пелюстків не має значення, усі сорти виділяються своєю декоративністю.
  • Альстромерії. Екзотичні квіти, які дарують весняний настрій. Вони гіпоалергенні та прекрасно поєднуються із трояндами, ліліями й хризантемами.   
  • Орхідеї. Величні орхідеї заведено дарувати зрілим жінкам, щоб підкреслити їх красу. Вони абсолютно невибагливі до утримання та гарно освіжають атмосферу в кімнаті. 

Цілодобова доставка

Власна кур’єрська служба сервісу flowers.ua https://flowers.ua/ua привезе замовлення і рано вранці, і ввечері, якщо зробити попереднє замовлення. Навіть якщо ви знаходитесь у відрядженні або живете в іншому місті, не варто забувати про своїх близьких. Менеджери сервісу завжди знаходяться на зв’язку та готові допомогти з оформленням заявки. Завантажуйте офіційний додаток інтернет-магазину flowers.ua на свій смартфон, щоб зручно замовляти квіти по всій країні.