Чому новобудови такі затребувані?

18.02.2022

Ви накопичили певну суму грошей, і завдяки цьому ваша мрія про власну квартиру у новому житловому комплексі у місті біля найчорнішого моря може вже завтра стати реальністю? АН Європа допоможе вам придбати свій куточок та розв’язати всі проблеми з оформленням житла. На нашому сайті https://evropa.od.ua/katalog/novostrojki/ ви зможете легко знайти квартири в новобудовах на будь-який смак і гаманець, ознайомитися з плануванням та підібрати вид із вікна.

Нове житло: в чому переваги

Попит на новобуд стрімко зростає і тому дедалі більше територій Одеси забудовуються новими будинками. В основному квартири продаються на трьох стадіях готовності:

  1. «Від забудовника». Цей варіант прийнятний для тих покупців, хто має мінімум коштів. Ключі від житла без оздоблення можна отримати в момент введення будівлі в експлуатацію. Навіть у найменших за площею приміщеннях, є де розгулятися фантазії майбутніх власників.
  2. «Біла коробка або white box». Квартира здається з базовою підготовкою стін, підлог та стель, і при ремонті власники практично захищені від будівельного сміття та брудних робіт.
  3. «Під ключ». У таких квартирах на момент вселення зроблено сучасний ремонт, встановлена вся сантехніка, оштукатурені всі поверхні, обклеєні шпалерами стіни, постелено лінолеум або укладено плитку (ламінат) на підлогу.

Під час здачі нових житлових комплексів в експлуатацію територія навколо будинків повністю впорядкована. Тут є зелені насадження та дитячі майданчики, зручні доріжки та зони для відпочинку. У багатьох новобудовах є підземні паркінги, відкриваються магазини та підприємства сфери послуг. Поблизу будинків будуються об’єкти соціальної сфери та освітні установи, що дозволяє вирішити найактуальніші для молодих сімей питання.

Серед переваг нового житла слід зазначити якість сучасних житлових будинків, адже при зведенні багатоповерхових будинків використовуються нові будівельні матеріали та передові технології. Мешканці новобудов можуть бути впевнені як сантехнічні системи й застраховані від даху, що протікає. У нових будівлях не буде нарікань на роботу тепломережі та непрацюючого ліфта.

Плюсом придбання житла у новобудові є можливість уникнути додаткових витрат (оплати послуг ріелтора, юридичної консультації, судових витрат). Нерухомість у новобудовах будинках простіше оформити в іпотеку, причому багато банків проводять акції та зменшують ставки за кредитами на нове житло.

Купівля квартири в будинках, що будуються, дозволяє «вбити двох зайців» одночасно, адже покупець має можливість не тільки вибрати

  • тип,
  • площу приміщення,
  • вид з вікна,

але і заплатити за житло меншу вартість, ніж ті, хто придбає нерухомість після здачі будинку в експлуатацію. Але багато молодих сімей не мають довіри до купівлі об’єктів на стадії будівництва, побоюючись виявитися і без грошей, і без нерухомості, і часто переплачують.

Основні нюанси, які важливо врахувати при купівлі новобудови

Купівля нового житла в місті-курорті, що стрімко забудовується, на березі Чорного моря – це не тільки приємне, а й дуже відповідальне заняття. Довіра забудовнику – половина успішності угоди, і тому, щоб не виявитися обдуреною, важливо до укладення договору:

  • вивчити актуальну інформацію про компанію забудовника;
  • ознайомитись з портфоліо зданих в експлуатацію будівель;
  • перевірити інформацію щодо якості введених в експлуатацію об’єктів.

Не зайвим буде вивчити відгуки тих, хто вже купив квартири, та переконатися у тому, що всі будинки були здані у терміни, обумовлені у договорі. Повністю убезпечити себе від юридичних нестиковок під час угод на купівлю житла у нових житлових комплексах можна, скориставшись послугами кваліфікованих юристів. Фахівці АН Європа кожному клієнту допоможуть вибрати найбільш доступний за ціною, та відповідний за типом, місцезнаходженням та площею варіант, а також перевірити безпеку угоди.

Приходьте в наш офіс в Одесі або залишайте заявку на перегляд квартир, що цікавлять, на нашому сайті. Ми допоможемо придбати житло вашої мрії з мінімумом витрат та максимумом гарантій безпеки угоди! Усі позиції, представлені в каталозі, доступні для купівлі, а вказані ціни та актуальні на момент розміщення пропозиції. Отримати відповіді на всі питання також можна в телефонному режимі за номером +38 098 754 68 98.