Як взяти автомобіль в оренду

22.02.2022

Асортимент вибору автопарку ALIN є найрізноманітнішим у цілій Україні. Переконатися у цьому Ви можете, натиснувши на посилання https://alin.ua/rent/lviv. На сайті компанії також можна знайти інформацію, щодо актуальних новин, цікавих маршрутів та наявних додаткових можливостей.

Чи можна отримати знижку на оренду автомобіля?

Звичайно. Ознайомитися із усіма актуальними пропозиціями та знижками можна за посиланням https://alin.ua/rent/lviv. Додатково у компанії наявний спеціальний членський клуб під назвою «VIP 1+», що передбачає наявність цін для постійних клієнтів компанії, що довіряють комфорт своєї мандрівки ALIN вже не перший раз. Аби стати учасником такого клубу можна придбати спеціальну картку учасника, або проїздити у прокаті з Alin більше 21 дня. Також, у компанії наявні спеціальні пропозиції, розіграші та сейли, що проводяться систематично .

Також, у компанії доступна послуга авто викупу, що буде актуальною для тих, хто дуже вподобав той чи інший автомобіль та бажає залишити його у себе назавжди. Не менш цікавою є послуга «one way», що передбачає здачу та прийом автомобіля у різних містах та у будь який час. Наш менеджер радо доставить автомобіль , згідно обговорених раніше умов та підпише договір прокату прямо на виїзді до Вас.

Трансфери по Україні від ALIN

Вкрай популярною та цікавою послугою окрім прокату авто в ALIN є організація трансферних перевезень по Україні. В ALIN доступні перевезення як по суші так і по повітрі. Згідно першого варіанту трансфер відбувається за допомогою нашого водія, який радо доставить Вас до потрібного місця швидко та комфортно. Другий варіант передбачає трансфер клієнтів компанії справжнім гелікоптером. Фахівець пілотної справи з радістю здійснить незвичне для більшості перевезення та подарує цілий вирій емоцій та вражень. Схожою послугою до трансферних перевезень є послуга прокату авто з водієм, що передбачає наявність і орендовано автомобіля і постійного персонального водія. Така послуга чудово підійде тим, хто подорожує у справах та змушений залишатися на зв’язку постійно.

Також, у компанії доступна послуга «додатковий водій», що передбачає внесення у договір прокату ще однієї людини, що відповідатиме усім вимогам та зможе замінити Вас під час керування автомобіля. Передавання керування третім особам, без попереднього погодження із менеджером є забороненою та може тягнути за собою покарання.

Варто наголосити, що ALIN працює за міжнародним правилом «full to full», що передбачає отримання та здачу автомобіля із повним баком палива.