Доставка піци від Sushi-go

01.04.2022

Не можна заперечувати, що піца є однією з найкращих страв, які коли-небудь були винайдені. Італійська кухня взагалі вважається найвищим еталоном, але саме піца стала улюбленою стравою мільйонів людей в усіх куточках світу.

Доставка піци Sushi-go пропонує до вашої уваги широкий асортимент піц: «Домашня», «Гавайська», «Рафаель» та інші, про які буде розказано нижче.

«Пепероні»

Це одна з досить простих піц (наряду з «Маргаритою»). Багато хто з теплою ностальгією згадує саме піцу «Пепероні», і, можливо, тому так багато дорослих все ще люблять саме цей різновид піци. Зазвичай тут використовуються ковбаски, томати та сир.

«Маргарита»

Це одна з найпростіших класичних піц – «Маргарита» містить в складі помідори, сир та базилік. В якості сиру зазвичай обирають Моцареллу, а помідори прийнято нарізати кружечками. Базилік майстри з виготовлення піци викладають на страву вже в кінці – коли піца дістається з печі.

«Гавайська»

Серед прихильників цікавих комбінацій начинки великим попитом користується саме «Гавайська» піца, котра містить сир, курку, помідори та ананаси. Поєднання курки та ананасів робить страву пікантною, соковитою, але в той самий час ситною та смачною.

Піца з грибами

Навіть якщо ви не любите гриби в інших стравах, то, безперечно, варто спробувати їх як начинку до піци.

Гриби мають специфічний смак, і ви можете очікувати, що це погано вплине на смак вашої піци. Але це не так. Натомість смак грибів приголомшливий у поєднанні з іншими інгредієнтами піци, тож її обов’язково варто спробувати. Такий варіант піци полюбляє молодь та дорослі.

Піца з беконом

Незважаючи на те, що бекон зазвичай асоціюється з американськими сніданками, немає страви, яку б він не міг зробити краще. Те ж правило стосується і піци. Незалежно від того, виберете ви свіжий бекон, крихти бекону чи панчетту, це чудовий варіант для італійської страви.

Піца з куркою

Курка не є традиційним продуктом для начинки піци, але все одно багато людей вибирають її. Коли справа доходить до м’яса, курка – універсальний варіант, оскільки вона дієтична, легка для шлунку та досить смачна. Вона точно не завадить у піці та буде гармоніювати з іншими інгредієнтами.