Добірка вакансій для віддаленої роботи

12.04.2022

Багато роботодавців остерігаються віддаленої роботи, побоюючись втрати контролю над співробітниками, зниження дисципліни та продуктивності праці. Але, як показав мимовільний досвід 2020-2021 років, віддалена робота з дому сприяла підвищенню ефективності штату у 48,6% компаній (опитування Enterprise Technology Research). Водночас 28,7% опитаних керівників зауважили зниження цього показника. Тож які професії краще за інші підходять для подібного формату – розбирався сайт пошуку роботи LC Work.

Віддалена робота в Інтернеті: найпопулярніші спеціальності

Тепер претенденти з самого початку пошуків орієнтуються на роботу, яка передбачає зайнятість із дому. Це допомагає позбавитися безлічі видів стресу і зосередитися виключно на виконанні функціональних обов’язків. Отже, пропонуємо розглянути вакансії віддалена робота в яких стоїть обов’язковою умовою.

  1. SMM-фахівець – залучає трафік із соціальних мереж, просуває бренд чи продукт на цих платформах.
  2. Вебдизайнер – створює та впроваджує дизайн онлайн-ресурсу.
  3. Програміст – розробляє програми чи додатки, працює з базами даних, налагоджує програмний код, супроводжує створені програми.
  4. Копірайтер – пише тексти для сайтів, у тому числі рекламний, SEO- та SММ-контент.
  5. Цифровий маркетолог – відповідає за зростання продажів інтернет-компанії
  6. SEO-фахівець – займається комплексним просуванням сайту в пошукових системах, щоб підняти його в топ пошукової видачі.
  7. Контент-менеджер – наповнює сайт текстовим та графічним контентом, відстежує працездатність ресурсу.
  8. Відеоблогер – просуває компанію чи бренд за допомогою відеоконтенту.
  9. Тестувальник ПЗ – тестує програмне забезпечення перед тим, як його нададуть споживачам.
  10. Менеджер із продажу – веде телефонні переговори з потенційними клієнтами компанії.

Кожна із зазначених вище спеціальностей передбачає, що працівнику належить віддалена робота без вкладень. Ніхто не вимагатиме від вас передоплати, не змусить платити гроші за відкриття доступу до будь-яких ресурсів, залишити заставу за матеріали або виконати будь-яку іншу сумнівну умову, характерну для шахраїв. Все, що від вас вимагатиме робота – віддалена зайнятість із прозорими умовами оплати.

Якщо вас цікавить віддалена робота вакансії запропонує ресурс з працевлаштування Login Casino Work. Свіжі вакансії в Україні та багато корисної інформації про працевлаштування чекають на вас на сторінках сайту.