Жіночі парфуми — ваша найкраща візитівка

20.05.2022

Чим пахне жінка, з тим вона і асоціюється. Звісно немає нічого поганого у котлетах та борщі, проте подібні аромати формують певне ставлення. Виглядає, наче хатні клопоти для вас посідають перше місце. Відсутність аромату взагалі скаже про вашу байдужість до себе чи небажання проявляти індивідуальність. Парфуми жіночі – це яскравий прояв вашої особистості, що так високо цінують у сучасному світі. Із людьми, які приємно пахнуть, хочеться знаходитися поруч, а певні ноти викликають симпатію, повагу та навіть підвищують настрій та працездатність.

Правильно обрані парфуми – прикраса образу

Обирати аромат необхідно в залежності від випадку. На світський захід, що проходитиме ввечері, доцільно використати більш насичені та важкі композиції. У вихідний день чи для прогулянок із друзями – легкі аромати, що підвищуватимуть настрій та не обтяжуватимуть. Для роботи варто обрати більш стримані парфуми, які не заважатимуть оточуючим надто різкими нотами, а якщо ваша праця пов’язана із креатином – підійдуть більш сміливі композиції. Перед романтичним побаченням варто нанести парфум, що характеризує ваш темперамент. Це можуть бути як ніжні квітково-фруктові композиції, так і аромати, здатні підкреслити жіночу сексуальність.

Парфуми мають також перебувати к гармонії з одягом. Взимку, коли виникає бажання загорнутися у теплу ковдру та максимально утеплитися, недоцільно використовувати легкі аромати морського бризу чи весняних квітів. Перевагу у цей період варто надати більш «теплим» парфумам із нотками східних прянощів та цитрусу. Влітку ж такі аромати можуть виявитися надто обтяжливими та навіть стати причиною поганого самопочуття. За підвищення температури ароматичні речовини швидше випаровуються з поверхні шкіри, а отже їх концентрація у повітрі зростає надто стрімко.

Які жіночі парфуми подобаються чоловікам

У бажанні вразити жінки здатні вдаватися до найрізноманітніших кроків. Одним із таких є вибір парфуму, що сподобається обранцю. Чоловіків найбільше приваблюють:

  • легкі квітково-фруктові ансамблі, що транслюють ніжність та жіночність;
  • пряні композиції – створюють затишну та комфортну атмосферу, що сприяє щирому спілкуванню;
  • східні парфуми – дійсно здатні справити враження та запам’ятатися;
  • шипрові та «зелені» відтінки допоможуть знайти споріднену душу тим, хто любить природу та подорожі.

Парфуми унісекс чи аромати з нотами дерева транслюють ваше бажання бути на рівних з чоловіками, що вас оточують. Вони пасуватимуть жінкам, що працюють у чоловічому колективі чи не бажають демонструвати свою жіночність.

Проте не варто забувати, що смаки у всіх чоловіків різні, але перш за все вони закохуються в особистість. Отже парфуми варто обирати лише на свій смак у відповідності до власного стилю та способу життя. У іншому випадку вони просто не пасуватимуть, а ви виглядатимете незручно чи кумедно. Навіть легендарний Шанель №5 не є універсальним варіантом, що підійде кожній. На щастя, сьогодні виробники пропонують великий вибір ароматів, серед яких свій улюблений знайде кожна жінка. Уявити якою виявиться композиція допоможуть детальні описи, що містяться у каталогах оригінальної парфумерії.