Українцям в Іспанії: зручне та доступне навчання іспанської мови

05.06.2022

Вимушено опинитися в чужій країні через війну – це зовсім не те, що заплановано подорожувати чи приїхати на роботу. Проте в кожному з цих випадків актуальним буде знання мови. Без неї набагато складніше спілкуватися, дізнаватися потрібну інформацію та навіть робити звичні покупки.

Мовні курси в Іспанії пропонує школа TuProfe de español, яка також вимушено переїхала в цю країну з Києва. Розуміючи складність ситуації та розгубленість українців, що втекли від воєнних дій, допомагає в опануванні іспанської мови в першу чергу саме такій категорії. Але розпочати навчання можуть також всі бажаючі.

Які курси пропонує школа

Охоплення всіх вікових категорій та різних рівнів знань – основна мета школи. Курси іспанської онлайн можна обрати для:

  • зовсім маленьких діток, які збираються відвідувати дитячий садок;
  • школярів, яким потрібне знання іспанської для можливості продовження навчання та спілкування з новими однокласниками;
  • студентів, які можуть спробувати навчатися тут чи шукати тимчасовий підробіток;
  • дорослих, адже статус «тимчасового захисту» дозволяє офіційно працювати в Іспанії, а без мови знайти добре оплачувану вакансію набагато складніше.

Актуальним навчання стане й для компаній, які перевели своїх співробітників та бізнес до Іспанії.

Розпочати вивчення іспанської легко

Навчання ведеться онлайн, тому скористатися можливістю може кожен. Доступ до курсів є у будь-якому куточку Іспанії, а при поверненні додому навчання також можна продовжити. Завдяки віртуальним урокам підтягувати свій рівень іспанської чи починати з нуля легко з дому, кафе, парку чи будь-якого зручного місця.

Школа пропонує різні пакети навчання, тривалістю від місяця до трьох. Вони мають у своєму складі уроки з носіями іспанської, адже це сприяє розумінню особливостей вимови певних звуків, слів чи навіть фраз. Після вибору курсу, реєстрації та оплати учень отримує доступ до навчання з викладачем – групові чи індивідуальні заняття.

В школі можливе й вивчення іспанської мови онлайн безкоштовно для тих українців, які отримали тут статус біженця чи тимчасового захисту, але не мають можливість їх оплачувати. Спеціалісти TuProfe de español спеціально створили такий курс, щоб навіть в таких умовах можна було відчувати себе комфортніше.