Кросівки 2022 року, або які моделі обирають жінки зараз

28.06.2022

Жіночі кросівки — взуття, яке сьогодні є в гардеробі кожної модниці. До недавнього спортивна модель використовувалася лише за призначенням, тобто коли господиня займалася фітнесом, спортом, бігала щоранку. Але сьогодні такий вид взуття став самим модним, трендовим та буденним. Фірмові кросівки Nike, New Balance або Fila та інші від офіційного постачальника можна знайти на сайті https://sportkingdom.com.ua/women/shoes/sneakers/ — інтернет-магазин взуття, одягу та аксесуарів на всі випадки життя. Потрібно тільки зрозуміти, що саме необхідно на цей момент.

Чого прагнуть жінки у 2022-му, або до чого тут кросівки

Увесь світ змінюється, тому і змінюються українські жінки. За цей рік вони навчилися бути мужніми, впевненими у собі як ніколи, багато що вміючими та й таке інше.

Але для того, щоб все встигати та виглядати привабливо, необхідне практичне, зручне, стильне та сучасне взуття. Саме жіночі кросівки стали такими та з’явилися навіть у тих, які до цього не дуже полюбляли спортивний стиль.

Тому й жінки пред’являють до кросівок свої вимоги. Вони мають бути:

  • легкими тому, що замінили собою балетки та босоніжки;
  • максимально зручними, мати застібки, які не потребують багато часу;
  • надійними у випадку, коли потрібно бути довго йти по дощу або перетнутої місцевості, може й бігти;
  • зносостійкими. Ніхто не хоче віддати за пару кросівок 2500-4000 грн та відносити їх тільки один сезон;
  • стильними та універсальними.

Але це тільки базові потреби від жінок. Ще важливий матеріал — бажано тканина сіточкою влітку та натуральна шкіра взимку, гнучкість підошви та її товщина, а також висота верхньої частини. Але й компанії, які виготовляють спортивне взуття, не втрачають часу задарма й пропонують жіночі кросівки, які підійдуть на всі випадки життя.

Кросівки у гардеробі модниці у 2022 році: декілька пар від спортивних «монстрів»

Виходить, що самі модні кросівки 2022 жіночі — це не тільки спортивні моделі, але й повсякденні. Гарний вибір — 3 пари різного взуття на всі випадки життя.

Гардероб української жінки має поповнитися кросівками:

  • Повсякденними. Ідеальний варіант — взуття від Nike з колекції Court Royale. Кожна пара — це висока якість, симбіоз натуральних матеріалів, низька верхня частина та авторський дизайн у стилі 70-х. Якщо взяти до уваги, що в цьому році жінки обожнюють бабусині сукні, то будь-яка пара кросівок з цієї лінійки стане стильною прикрасою образу.
  • Спортивними. Тут треба взяти до уваги вид занять, тому що для когось знадобляться кросівки з м’яким носком, посиленим задником та максимальною амортизацією, а для когось буде достатньо високого верху та гнучкої підошви, як у моделях від Asics.
  • Тренувальними, у яких зручно гуляти, бігати, виїжджати на пікнік або подорожувати. Для таких характерна гнучка тонка підошва з протектором «ялинкою». Можна звернути увагу на кросівки від New Balance.

Одним словом, практичність, зручність та повсякденність — понад усе. Тому обравши 3 пари надійних та якісних кросівок, не потрібно буде думати про те, що взути. До того ж моделі можна підібрати під будь-який одяг — джинси, лосини, спідниці або сукні.