Навчання перманентного макіяжу

06.07.2022

Майстер перманентного макіяжу – високооплачувана та престижна спеціальність, ще одна перевага якої – гнучкий графік роботи. У хороших досвідчених майстрів запис завжди розписаний на місяць вперед, вони мають високий попит і можуть вимагати гідні суми в якості гонорару.

Зазвичай курси перманентного макіяжу проводяться одним або декількома висококваліфікованими діючими майстрами або дипломованими викладачами. Хоч саме навчання триває лише кілька днів, але у ньому докладно розуміється теорія, та був і практична частина роботи.

Навчання перманентному макіяжу

Основні складові програми курсу

Навчання перманентному макіяжу в Україні поділено на кілька тематичних занять із практичним відпрацюванням. Частина викладачів також дають можливість майбутнім майстрам самостійно скласти графік навчання, особливо якщо це індивідуальні, а не групові заняття та майстер-класи.

Після закінчення курсу студії перманентного макіяжу MyLife, учень отримує сертифікат, який підтверджує його кваліфікацію та завершення навчання. Також, навчання перманентному макіяжу включає розбір необхідних інструментів, розхідників, пігментів та іншого, що точно знадобиться майстру в подальшій роботі.

курси перманентного макіяжу

Види перманентного макіяжу

Процедура перманентного макіяжу – це введення у верхній шар шкіри пігменту, який дає можливість відкоригувати зовнішність та її недоліки, включаючи:

  • Усунення або мінімізацію асиметрії;
  • Приховування різних дефектів зовнішності;
  • Корекція форми губ, брів;
  • Корекція очей за допомогою стрілок;
  • Створення довготривалого легкого макіяжу.

Ще одна поширена причина звернення до майстра – маскування різних недоліків, включаючи наслідки від опіків та шрамів, пігментацію шкіри, приховування лисин у бровах та інше.

Перманентний макіяж наносять за допомогою двох методів:

  • Апаратний. Пігмент вводиться в шкірний покрив за допомогою спеціального апарату, голка якого рухається завдяки двигуну.
  • Ручний. Для введення пігменту використовується голка, до якої кріпиться спеціальний утримувач.

Курси перманентного макіяжу від студії перманентного макіяжу MyLife у Києві завжди актуальні завдяки затребуваності цієї професії на б’юті-ринку, яка зростає з часом. І чим більшого досвіду набирається майстер, тим престижнішими і дорожчими будуть його послуги. На курсах і майстер класах розкриваються не лише ази професії, а й багато її тонкощів та деталей.