Послуга, що дуже полегшує життя: доставка товарів на дім та офіс від “Заказ”

11.08.2022

Бажання максимально спростити щоденні клопоти привело людство до винайдення багатьох корисних та практичних рішень. Одне з найкращих – швидка доставка будь-яких товарів на дім чи офіс. Така послуга актуальна для багатьох міст, адже дозволяє значно економити вільний час, не витрачати зайві сили на вирішення побутових турбот і навіть отримувати задоволення від поповнення продуктових і непродовольчих запасів.

Для цього існує інтернет-магазин, що об’єднав на своїй онлайн-платформі кілька популярних в Україні маркетів та дозволив купувати будь-що з їхнього асортименту без обов’язкової фізичної присутності.

Тобто тепер можна замовити потрібне для офісу (наприклад, миючі засоби або паперову продукцію) чи купити домашній продуктовий набір на тиждень за допомогою телефону. Це займе всього кілька хвилин, але зробить цей не дуже приємний шопінг значно продуктивнішим. На продаж в такому форматі представлені всі популярні групи товарів:

  • харчові продукти (бакалія, свіжі овочі й фрукти, м’ясо та риба, напої);
  • розділ з позиціями для малюків (їжа, іграшки, догляд);
  • все необхідне для догляду за собою (для дорослих та дітей);
  • господарча продукція (побутова хімія, аксесуари для прибирання, кухонне приладдя, текстиль, побутова техніка);
  • харчування та товари для догляду за тваринами;
  • домашній одяг і взуття;

пропозиції для хобі та відпочинку (садівництво, рукоділля, заняття спортом тощо).
Також знайомство з сервісом Заказ буде актуальним, якщо ви не знаєте, де купити свіжі готові страви, десерти або випічку. Адже майже кожен з представлених на сайті маркетів пропонує до придбання таку продукцію власного виробництва. Крім того, ціна будь-якої з позицій в електронному каталозі ідентична вартості аналогічного товару в реальному магазині.

Доставка в офіс та дім від у місті Київ

Високо цінують можливість онлайн-шопінгу на сервісі  Zakaz не тільки господарі та господині, які стежать за порядком та наповненням домашніх полиць і шафок. Працівники офісів також з радістю і полегшенням замовляють продукцію інтернет-магазину з доставкою. Особливо актуальна для них можливість придбати готові страви та поповнити запаси дрібного приладдя. Крім того, якщо клієнт в офісі відповідає за чистоту або організацію простору для відпочинку, то онлайн-формат покупок також прийдеться йому до душі.

Щоб замовити на дім чи офіс в м. Київ будь-які з представлених позицій, достатньо зробити вибір та вказати свої дані, вибравши зручний спосіб оплати і отримання. Вартість покупок сумується, її можна побачити на будь-якому з етапів оформлення замовлень. А сума за обрану послугу буде доступною після внесення адреси для візиту кур’єра. Якщо ж ви обрали формат самовивозу, – чек, однозначно, буде нижчим.

Вся Україна вже спробувала вигідний, комфортний та приємний формат побутового шопінгу завдяки працівникам та ініціаторам платформи Заказ. Спробуй і ти!

Джерело: zakaz.ua