Як вибрати та де придбати зарядний пристрій для Макбука

19.08.2022

Ноутбук зазвичай продається в комплекті з зарядним пристроєм. Компанія Apple не є винятком. Іноді буває таке, що зарядний пристрій виходить з ладу. Можна віддати зарядний пристрій у ремонт, однак повернути йому працездатність вдається не завжди. В такому випадку виручає інтернет-магазин «MacInCase», в якому можна придбати якісні аксесуари для гаджетів.

На які моменти звернути увагу на етапі вибору зарядки для Макбука

При виборі зарядного пристрою для Макбука важливо враховувати такі параметри:

  • потужність;
  • тип;
  • якість;
  • кількість роз’ємів.

Компанія Apple пропонує зарядні пристрої для ноутбуків різної напруги. Показник може коливатися від 14,5 до 20 В. Стандартизація потужності допомагає знайти оптимальний варіант для конкретної потреби. В даний час покупцям доступні шість типів зарядних пристроїв різної потужності: 87, 85, 61, 60, 45 та 29 Вт.

Щоб зробити правильний вибір, необхідно переглянути потужність, вказану на блоці живлення. Однак така можливість є далеко не завжди. Зверніть увагу, що є кілька типів підключення зарядного пристрою до Макбука:

  • USB-C;
  • MagSafe 2;
  • MagSafe.

Для пошуку потрібного варіанту можна використовувати спеціальні таблиці сумісності. Такі легко знайти в інтернеті. Якщо складно знайти ідеальний варіант, то просто назвіть модель ноутбука представнику спеціалізованого магазину. Фахівець допоможе швидко підібрати потрібний варіант.

Чому варто придбати зарядний пристрій для Макбука в MacInCase

Якщо ви бажаєте придбати якісний зарядний пристрій за привабливою ціною, варто звернутися в інтернет-магазин «MacInCase». Завдяки зручним фільтрам буде просто підібрати блок живлення для ноутбуків від Apple, який ідеально підійде для конкретної моделі гаджетів.

Клієнт завжди може звернутися до консультантів, якщо потрібні будуть уточнення чи рекомендації щодо вибору. На сайті магазину дуже просто оформити доставку, а його працівники оперативно передадуть товар у кур’єрську службу.

Зарядний пристій для Макбуків може вийти з ладу через тривалу або неохайну експлуатацію. Якщо ремонту він не підлягає, то варто придбати новий у перевіреному магазині.