Власний бетонний басейн під ключ на вашому подвір’ї — це реально!

22.08.2022

Не зважаючи на війну в країні літо все ж таки манить покупатися в чистій прохолодній водичці. І ми зараз не про річку або озеро (до яких ще потрібно добиратися), а про куточок насолоди прямо біля вашого дому. Як ви вже могли здогадатися, мова піде про стаціонарні басейни. А саме про те який стаціонарний басейн під ключ найкраще підійде вам.

Адже насправді видів стаціонарних басейнів є декілька: поліпропіленові (пластикові), бетонні, композитні, піщані (пісочні), СПА-джакузі. Далі більше – система фільтрації може бути скіммерною, переливною або інфініті. Щоб не заплутатися в усіх варіантах краще звернутися до професіоналів з будівництва басейнів, до компанії «Modern Pools».

Ми би в першу чергу порекомендували звернути увагу на бетонний басейн, як саму довговічну споруду. Будівництво бетонного басейну під ключ це дуже важкий та технологічний процес. Вартість цих робіт дуже різниться залежно від матеріалів які застосовуються, від габаритних розмірів чаші басейну та її геометричної форми, від рельєфу та особливостей місця розміщення земельної ділянки або приміщення, від необхідності установки спеціалізованого обладнання.

Все це обов’язково обговорюється фахівцями «Модерн Пулс» при індивідуальному прорахунку ціни кожного басейну. Адже кожен басейн – це індивідуальний і унікальний об’єкт. А в нас вже більше 300 таких водних об’єктів зданих під ключ.

Багатьом нашим клієнтам ми пропонуємо будувати бетонний басейн під ключ з лайнером (ПВХ плівкою) завдяки цілому ряду переваг такого симбіозу. Дуже часто наші замовники зупиняють свій вибір на лайнері, якщо порівнювати зі звичайним облицюванням плиткою. Це зумовлено тим, що укладка лайнера вирізняється простотою, якщо порівнювати з укладанням плитки чи мозаїки. Проте в будь-якому випадку це складна та трудозатратна робота, яка крім того потребує значного вміння.

Лайнер (ПВХ плівка) не потребує значного догляду. Вона стійка проти всіх бактерій та цвілі, які обов’язково спробують оселитися на стінках вашого водного резервуару. Забруднення очищують спеціальними щітками з переднім та бічним ворсом. Також використовуються роботи-пилососи для автоматичного прибирання стінок та дна басейну. Лайнер можна дуже легко пошкодити загостреними частинами, тому рекомендуємо не використовувати такі предмети при сервісі бетонної чаші. Сам лайнер – це матеріал технологічний та дуже високої якості. Він створюється з полівінілхлориду, а далі вкривається спеціальними поліефірними смолами, та додатково посилюється нитками з синтетики, які значно покращують його експлуатаційні властивості.

Плівка для басейну — гарний матеріал у вправних руках, який забезпечує не тільки декоративні, але і практичні властивості, наприклад гідроізоляцію. За дизайном та практичністю експлуатації бетонний басейн облицьований ПВХ плівкою (лайнером), точно не поступиться басейну з мозаїки чи плитки. Але його зведення вийде дешевшим та швидшим, так як займає значно менше робочого часу спеціалістів з будівництва басейнів. Також майте на увазі, що загальна вартість басейну залежить від цілого ряду умов. Про все це в разі потреби вас проконсультує наш спеціаліст. Залишайте заявку у нас на сайті modern-pools.com.ua (компанія «Модерн Пулс») та обирайте свою мрію зразу біля вашого будинку, а можливо прямо в середині будівлі.