Універсальний прилад для діагностики вад слуху

24.08.2022

Детальну увагу при народженні дитинки потрібно звертати на правильність та ефективність обстежень, особливо органів чуття, адже чим раніше виявлені відхилення, тим кращий може бути результат лікування. Прилад для скринінгу слуху новонароджених SENTIERO ADVANCED за посиланням https://audiometers.com.ua/sentiero-advanced/ – це пристрій за допомогою якого, можна провести швидке та безпечне обстеження органів слуху малюка.

Характеристика приладу

Прилад для аудіометрії розроблений за новітніми технологіями, які володіють характеристиками як: точність, ефективність, надійність.

Він зручний у застосуванні, працює без під’єднання додаткових пристроїв, таких як ПК чи планшет. Він підходить для діагностики слуху дітей та дорослих, і навіть немовлят. SENTIERO ADVANCED — портативний інструмент з допомогою якого проводиться оцінка порушення слуху різними методами, серед них:

  1. Отоакустична емісія (ОАЕ) для новонароджених – це метод, користуючись яким можна визначити функціональність волоскових клітин внутрішнього вуха. Приладу визначає рівень глухоти в малюка, для призначення подальшого відповідного лікування або терапії.
  2. Скринінг слуху з ABR та OAЕ дають можливість проводити тестування на великих частотах, ABR – це автоматичний запис скринінгу, характеризується фіксуванням гнучких конфігурацій, які підлаштовуються до відповідних програм. Прилад робить якісну діагностику OAE попри шум, фіксує всі частоти процесів вуха швидко, завдяки зонду, який має відповідне оснащення (2 мікрофони).
  3. КСВП та ASSR скринінг цей метод дає можливість виявляти в новонароджених порушення слухового нерва. КСВП визначає ступінь приглухуватості, завдяки дії акустичних стимулів, що направляються до вушної мембрани, відбувається реєстрація коротколатентних слухових викликаних потенціалів мозку. ASSR говорить про рівень зрушень порогів сприйняття з допомогою головних мовних частот.

Метод проведення психоакустичного дослідження це основа тональної, мовної аудіометрії, ефективний пристрій для даного дослідження є необхідністю. SENTIERO має багато переваг та ідеально підходить для даних досліджень.

Переваги SENTIERO ADVANCED

Даний аналізатор є одним з найкращих на ринку подібних товарів. Користування ним, обумовлено рядом переваг:

  • Портативність та універсальність.
  • Великі набір різних тестів – мовна аудіометрія, КСВП, ОАЕ тощо.
  • Результати подаються у вигляді графіку, який є простим та зрозумілим.
  • Налаштування протоколів для кожного окремого модулю.
  • Точний результат.
  • Швидкі та безболісні дослідження.
  • Він легкий та зручний у застосування, завдяки просто інтерфейсу і т.д.
  • Під’єднується до ПК для легкого друку результатів.

Даний прилад для аудіометрії – ідеальний варіант для пологових будинків та спеціалізованих ЛОР клініках.