Худі в гардеробі сучасної жінки

26.08.2022

Довгий час жіноча мода була дуже строгою. Сукні, підбори, піджаки та офіційні костюми зі спідницею-олівцем — місця для зручності та затишку тут майже не залишалося. Сучасні тренди стали більш лояльними. А асортимент одягу, який вважається жіночним і стильним — значно ширшим. Тепер в гардеробі кожної дівчини можна знайти таку комфортну річ, як худі. Універсальне, тепле, таке зручне — встояти просто неможливо! А ще — худі можна поєднати з величезною кількість одягу та взуття, кожного дня створюючи особливі образи.

Коли жінки почали носити худі?

Вперше худі з’явилися в гардеробі у 30-х роках минулого століття. Носили їх чоловіки. Таке вбрання вважалося одягом виключно для робочого класу. Пізніше, в 70-х роках, худі набули популярності в американському Бронксі — саме там, де зароджувалась хіп-хоп культура. Так худі почали асоціюватися з вільним, спортивним та вуличним стилем одягу. А носити їх почали молоді чоловіки не лише під час роботи, та тренувань, а й в повсякденному житті. Ще більшою популярність худі зробила реп-культура.

У жіночому гардеробі худі з’явилася значно пізніше — в 90-х роках. Саме на той час припадає переломний момент у моді: стилісти починають чітко визнавати право не лише на красивий зовнішній вигляд, а й на зручність. Сучасні жінки охоче носять худі не тільки з джинсами чи шортами. Вони вдало поєднують таку річ зі спідницями та навіть шовковими сукнями. Також комбінувати худі можна з найрізноманітнішими аксесуарами, створюючи свій власний, неповторний стиль.

Переваги худі очевидні. Це:

  • Вільний та дуже зручний крій. Саме тому, худі — максимально комфортний елемент гардеробу, який підходить для тренувань, прогулянок, виконання повсякденних справ та відпочинку. А якщо у вашому офісі немає строгого дрес-коду, носити худі можна навіть на роботу. Чудово, чи не так?
  • Капюшон та додаткові шнурки стягування. Те, що треба в похмуру та дощову погоду. Худі надійно захищає від вітру, допомагає зігрітися й почуватися дуже комфортно.
  • Зручні кишені. Більшість моделей худі мають дуже місткі кишені. Телефон, навушники, важливі дрібниці — ви можете завжди носити усе необхідне із собою.
  • Якісна тканина. Худі шиють переважно з бавовни та поліестеру. Такі матеріали забезпечують тепло та м’якість виробу, а також простий догляд за ним. Навіть після багаторазового прання якісна річ зберігатиме початковий вигляд та колір.
  • Різноманіття. Сучасні бренди виробляють худі на будь-який смак. Однотонні та з принтами, оверсайз та більш приталені, короткі та подовжені. Дуже легко обрати варіант, який сподобається саме вам.

Жіночі худі — це базовий елемент повсякденного одягу. Тож якщо у вас досі немає такої комфортної та стильної речі — настав саме час її придбати. Почувайтеся зручно, носіть худі з тим, що подобається, не бійтеся експериментувати. Створюйте власний стиль!