Відгуки про Pelliron — як я вибрав надійного брокера

12.09.2022

З брокером Pelliron я працюю відносно недавно, але вже встиг оцінити всі його переваги. По-перше, відразу хочу відзначити мінімальні спреди, швидкість виведення кошти, а також вигідний висновок з компенсацією комісії. Але найголовніше брокер дав мені впевненість, яка особливо важлива на початковому етапі. Сьогодні я хочу залишити відгуки про брокера Пеллірон, орієнтуючись на свій особистий досвід і, можливо, моя інформація допоможе іншим визначитися з вибором брокерської компанії.

Пеллірон, відгуки — як усе починалося

Ситуація, що склалася в світі, досить однозначно давала зрозуміти, що саме час шукати способи додаткового (а може, і основного) заробітку. Після недовгих пошуків я зупинився на трейдингу, тим більше переді мною був позитивний досвід колег, які досить давно перебувають у цій сфері та непогано заробляють. Саме за їхньою рекомендацією я вибрав брокера Pelliron і після кількох місяців роботи з ним у мене немає жодних нарікань.

Головний критерій, який переконав мене у правильності вибору брокера Пеллірон

Для будь-якої людини, яка приходить у світ біржової торгівлі, найважливіше значення має збереження її капіталу. Однак про Pelliron відгуки зводилися до того, що у клієнтів ніколи не виникає проблеми із введенням та виведенням коштів. Практика це підтвердила. Чому це так важливо поясню на прикладі.

Допустимо, ви бачите найвдаліший момент для великої ставки, проте на вашому депозитному рахунку коштів недостатньо, тому потрібно якнайшвидше його поповнити. І ось уявіть ситуацію, що вашому брокеру потрібно від двох до п’яти днів, щоб поповнити рахунок. Це означає лише те, що ви не зможете зробити ставку та вигідне вкладення.

Брокер Пеллірон виявив максимальну турботу про клієнтів, тому на зарахування та виведення коштів потрібна мінімальна кількість часу.

Ще один критерій, який переконав мене у правильності вибору брокерської компанії – це оперативне реагування на запити. Декілька разів траплялися ситуації, коли потрібно було терміново отримати консультацію. Служба підтримки компанії реагує миттєво та надає максимальну допомогу у вирішенні питання.

На даний момент, Пеллірон вважається одним із найнадійніших брокерів, про що говорять сторонні профільні рейтинги та відгуки про Pelliron активних інвесторів та трейдерів.

Усім, хто хоче спробувати свої сили у трейдингу, я рекомендую ставитися до торгівлі як до бізнесу, дотримуватись стратегії та застосовувати суворе управління капіталом. А щодо вибору брокера, моя рекомендація — Пеллірон, з якою я продовжую співпрацю і рекомендую її всім, хто хоче заробляти на фінансових ринках.