Файли для ваших документів

14.09.2022

Файли для паперу – один із найпопулярніших засобів захисту та зберігання документів. Раніше для цього використовувалися різні папки. Однак файли є набагато кращим рішенням. Вони мають ряд особливостей, які ви наглядно можете побачити перейшовши за посиланням 7office.ua/faily/.

У пропозиції 7Office ви знайдете безліч товарів для вашого офісу. Все, що вам потрібно, ви можете переглянути тут https://7office.ua/. Файли різної товщини, розроблені відповідно до ваших потреб. Жорсткі файли для паперу – чудовий спосіб упорядкувати важливі документи та захистити їх від бруду, пилу, вологи та пошкоджень. Крім того, офісні файли ідеально підходять для зберігання аркушів у швидкозшивачі без необхідності дироколу.

Переваги зберігання документів в файлах

Файли, перш за все, надзвичайно дешеві. 100 штук можна придбати всього за кілька гривень, а це означає, що вартість одного файлу коливається нижче одного гривня. Ще однією перевагою файлів є те, що вони легкі і тонкі. Завдяки цьому можливе навіть зберігання кожного аркуша паперу окремо без істотного збільшення обсягу всього набору. Здебільшого файли для паперу прозорі, тому ви можете читати документ, не виймаючи його.

На цьому їхні переваги не закінчуються. Обкладинки для документів найчастіше виготовляються з м’якої поліпропіленової (ПП) плівки, завдяки чому вони захищають аркуші паперу від бризок, жиру та розривів. Незважаючи на невелику товщину, вони відносно стійкі до розтягування, і в той же час досить м’які, щоб не заважати перегортати сторінки. Це також дозволяє легко вставляти та знімати листи.

Файли використовуються для архівування та зберігання документів. Завдяки спеціальному корінцю з відповідною стандартною перфорацією їх можна зберігати не тільки в портфелях, але і в папках швидкозшивачах (надягнувши їх на кільця).

Файли підходять для найпопулярніших форматів паперу (тобто A5, A4 та A3). За текстурою їх поділяють на файли з гладкою поверхнею і файли з матовою поверхнею.

Чому варто обрати 7Office?

Наша пропозиція включає великий вибір файлів від таких виробників, як Axent, Optima, ECONOMIX, Buromax та інші.

Запрошуємо Вас ознайомитися з пропозицією канцелярського приладдя на сайті 7Office. Тут ви знайдете всі офісні аксесуари за найкращими цінами. Широка пропозиція дозволить укомплектувати весь набір корисних речей для офісу. Завдяки цьому вам не доведеться платити за відправлення кілька разів або шукати товари в безлічі різних магазинів. Ергономічна офісна продукція – хороший вибір для будь-якого бізнесу. Наша компанія активно слідкує за появами новинок та ретельно тестує їх.