Нехай комплексний гінекологічний чекап стане обов‘язковою щорічною процедурою

17.09.2022

Якщо ви дбаєте про себе та своє здоров’я — гінекологічний огляд має стати для вас не рідкісним явищем, а звичною справою. Рекомендовано проходити обстеження хоча б раз на рік. Це допоможе мінімізувати ризики захворювань, а також вчасно виявити та розв’язувати проблеми жіночого плану.

Щорічний гінекологічний чекап підходить активним жінкам, які відповідально ставляться до себе та дбають про власну репродуктивну систему. Комплексний гінекологічний огляд необхідно проводити молодим мамам, через 2-3 місяці після пологів. Це допоможе контролювати зміни в організмі та не допустити розвитку патологій.

Навіть якщо відсутні скарги, ваше самопочуття прекрасне і бажання витрачати дорогоцінний час на візити до лікарів немає, щоб так і було надалі треба все одно проводити щорічні планові огляди. Гінекологічний чекап у Medialt стане в пригоді зайнятим бізнес-леді та дівчатам, які хочуть отримати якісні послуги. На сайті медичного центру у вільному доступі можна ознайомитися з послугами, які надаються під час огляду, а також вартістю базового та розширеного чекапу.

Особливості процедури: чи варто відвідувати лікаря

Базовий пакет включає консультацію лікаря-гінеколога, огляд та роз’яснення результатів аналізів (УЗД органів малого таза, мазка на флору та pH). У розширеному варіанті ви отримаєте консультацію лікаря-гінеколога, огляд та роз’яснення результатів аналізів (УЗД органів малого таза та молочних залоз, мазка на флору та pH, ПАП-тесту), діагностику ВПЛ та кольпоскопію.

Проходження чекапу значно економить час та кошти. Всі процедури відбуваються практично в одному кабінеті та у загальному процесові займає близько 1,5 години часу. Результати УЗД та кольпоскопії ви дізнаєтесь одразу ж. Дослідження інших аналізів доведеться чекати кілька днів, однак їх можна отримати дистанційно. 

Комплексний огляд значно дешевший, ніж ви б проходили кожну процедуру окремо. Навіть при базовому огляді ви зекономите понад 500 грн. Звертаючись у приватну клініку вам гарантують високий рівень сервісу та повну конфіденційність. З гінекологами Medialt ви та ваше жіноче здоров’я в надійних руках.

Комплексний огляд дозволить запобігти багатьом хворобам, включаючи онкологію. Крім того, гінекологічний чекап є обов’язковим щорічним заходом для жінок віком до 40 років. Тому не нехтуйте походом до лікаря і впливайте на своє здоров’я лише у гарному напрямку.