Якою буває локшина wok? Основні види

17.09.2022

А ви куштували всі види улюбленої локшини Вок? Кожен з них особливий та має свої неперевершені смакові характеристики. Якщо ви справжній фанат wok в Чернівцях, то знаєте про те що найбільшою популярністю користуються шість основних видів локшини. Вони, звичайно, мають свої суттєві відмінності, наприклад, суттєво відрізняються особливості виробництва та приготування. І тому варто довіряти лише професіоналам Yoki, які точно приготують все ідеально за канонами.

Чим відрізняються різні локшини WOK?

Не можна сказати, що якась локшина краща чи гірша за іншу. Вони всі мають свої особливості та шанувальників смаку. Тож які види локшини є найбільш популярними для фанатів локшини Вок?

  1. Рисова локшина — вона часто зустрічається у національній кухні країни В’єтнам. Для розкриття смаку додають обов’язково соєвий соус. Ідеально комбінується рисова локшина з м’ясом курки та овочами.
  2. Локшина удон дивує своїм особливим кремово-сіруватим кольором. Коли страва приготується, то по консистенції така локшина нагадує спагетті: еластична та м’яка. Додавати можна будь-які інгредієнти за смаком.
  3. Гречана локшина — має характерний коричневий колір. Найвідоміша страва з цього інгрідієнту це Соба. З гречаною локшиною чудово поєднують продукти з птиці, м’яса, овочів та риби.
  4. Скляна чи прозора локшина — завжди заворожує своїм особливим виглядом. Для того щоб її приготувати, застосовують особливе бобове борошно. Відрізняється своїм приголомшливим смаком, особливим смаком та неповторною легкістю. Для того щоб розкрити весь потенціал смаку, ідеально доповнити солодким соусом та куркою.
  5. Яєчна локшина, як не дивно, готується з використанням яєць. Саме тому має такий насичений та апетитний колір. Її особливість в тому, що чудово поєднується з різними інгредієнтами. Це може бути морські продукти, птиця, м’ясо та овочі.
  6. Пшенична локшина буває двох характерних видів:
    • Рамен, має в своєму складі одне яйце. Така Вок локшина має дуже приємну структуру, а також особливий жовтий колір. Використовується для приготування відомої однойменної страви.
    • Сомен — це пшенична локшина білого кольору. Може вдало поєднуватись з різними заправками, але варто не додавати соус.

Локшина Вок це не тільки дуже смачно, а й неймовірно корисно та дієтично. А для того щоб отримати максимум користі, важливо щоб приготовлена страва була професіоналами, як Yoki. Смачно, корисно та швидка доставка — ідеальна комбінація.