Правила, які допомагають засвоїти англійську — Рекомендації SOLID English School

21.09.2022

n6hXY0J1r3Dm6wWq4Z4LK8tXaL8bwgIeIWhSAWIZoN_ElFwowmqMQs3pp3dYIyNrjqQCBlw8LuovCwyni7QlPdYYLF3-jyb-vwTfxEbZWZ3vARxcuhPJp9ZmN5ewGJQf4x38fkujxrwMszQ8Gyu7kcrglpKy4fZ6yV66hfQ15_NIh3Sf4iwmBaVRMw

Вивчення іноземної мови — тяжка праця, яка потребує наполегливості, витривалості, залізної волі. Вибрані англомовні курси не можна переносити на потім, не відвідувати, не закінчувати до кінця. Багато людей вибирають легкий шлях. Вони скаржаться на погану пам’ять, відсутність навиків до навчання. У результаті вивчення англійської стає недосяжною метою та закінчується негативним результатом.

Основні правила, як легко вивчити іноземну мову

Для поповнення запасу англомовних слів треба дотримуватися низки правил:

  1. Ледачій та непосидючій людині самостійно вивчити англійську нереально. Щоб здобути необхідні знання, треба вибрати англомовні курси та регулярно відвідувати їх.У групі за допомогою наставника поставлена мета досягається швидше та ефективніше. Головне правило — колектив повинен складатися не більше, ніж із 5-6 чоловік. Засвоєння матеріалу, розвиток комунікативних здібностей краще відбувається у невеликому колективі.
  2. Перед початком відвідування занять необхідно чітко визначитися, яких цілей та результатів студент очікує від курсів. Деяким іноземна мова допоможе знайти престижну роботу. Інші бажають спробувати життя в європейській країні.
  3. Вибрані заняття не рекомендовано пропускати. Англомовні курси розраховані на регулярне засвоєння необхідних знань. Якщо певний фрагмент випадає з піраміди, далі рухатися стає важче. Вчити англійську треба кожного дня. Навіть засвоєння двох-трьох нових слів в день допоможе просунутись далі для досягнення поставлених цілей.
  4. Якісне навчання англійської мови включає прослуховування аудіокниг, лекцій, відео. Слухова пам’ять відіграє важливу роль у запам’ятовуванні нових іноземних слів.
  5. Надії на мобільні та комп’ютерні додатки, які спеціально розроблені для вивчення англійської, мало. Вони дають мінімальні знання. Як показує досвід, більшість користувачів не доходить до кінця програми.
  6. Для кращого засвоєння навчального матеріалу рекомендовано дивитися фільми та відео на англійській мові. Вони аналогічно аудіокнигам підвищують поріг іноземних знань.
  7. Щоб підтягнути рівень англійської, викладачі рекомендують заводити нові знайомства серед іноземців. Необхідно розширювати своє коло спілкування за допомогою європейських партнерів по роботі або закордонних друзів по листуванню.

Ці правила можна застосувати при вивченні англійської мови на сайті https://solid.com.ua/.