10 ключових переваг для розробки сайту на фреймворк Laravel

04.10.2022

Якщо ви бажаєте оновити сайт компанії і замислюєтесь над тим, який фреймворк найкраще використовувати, то це короткий посібник про те, чому ви повинні вибрати Laravel для свого наступного проекту.

Розробка сайту на Laravel підійде таким типам компаній:

1. Компаніям, які переросли коробкові CMS (OpenCart, WordPress, Bitrix CMS, Joomla, тощо) та втомилися від постійних “перепилювань” коробкових рішень або неможливості реалізувати функціонал так, як потрібно для бізнесу.
2. Компаніям, для яких сайт — не просто «візитка» в інтернеті, а інструмент зростання продажів та захоплення ринку в онлайн-сегменті.
3. Зрілим бізнесам, які активно масштабуються та розуміють свої бізнес-процеси, і зони їх оптимізації для підвищення продуктивності та ефективності ведення бізнесу.

Ключові переваги розробки сайту на фреймворку Laravel?

  1. Безпека веб-ресурсів та висока продуктивність проекту при вірогідному навантаженні на сервер.
  2. Гнучкість розробки. Laravel є нейтральним до типу проекту.
    Завдяки широким встановленим бібліотекам він має можливість створювати та підтримувати різні розширені функції для вашого сайту, що дозволяє впровадити практично будь-яку ідею та функцію без великих витрат.
  3. Просте обслуговування проекту. Веб-сайти, побудовані на Laravel, прості в обслуговуванні незалежно від складності та розмірів.
  4. Спрощена система інтеграції пошти та можливість створення поштових серверів. Laravel підтримує надсилання електронної пошти та повідомлень по кількох каналах і пропонує драйвери для різних локальних та хмарних поштових служб, таких як SMTP, Mandrill, Amazon SES, поштова функція PHP та інших.
  5. Спрощена переадресація URL-адрес забезпечить поліпшений користувальницький досвід та інтерактивність
  6. Розумне планування для ваших завдань.
    Однією з найзручніших переваг фреймворку Laravel є його командний планувальник. З Laravel розробники можуть опрацьовувати графіки спілкування для більш ефективної взаємодії з кінцевими користувачами. Вбудований «Командний планувальник» дозволяє розробникам заздалегідь визначити командний графік, який виконуватиметься у певний час або запускатиметься у разі певної події. Більше того, командний графік займатиме один запис CRON на сервері, що дозволить знизити витрати на хостинг.
  7. Якісна мультимовність.
    Ваш проект може бути переведений на безліч мов дуже швидко та просто. Laravel також дає можливість мультимовності URL-адрес для вашого сайту, що в свою чергу добре позначається при SEO просуванні в різних регіонах.
  8. Кешування для кращої продуктивності. Висока швидкість завантаження та використання сайту або програми.
  9. Управління помилками та винятками. В Laravel і на це є зручний вбудований модуль обробки помилок і винятків забезпечує підвищений коефіцієнт задоволеності клієнтів завдяки зручному та інформативному інтерфейсу.
  10. Автоматизоване тестування забезпечує швидке тестування та гарантує відсутність прогалин у тестуванні основних функцій.

Чому варто обирати Laravel для розробки сайту?

Laravel — це справді потужний PHP-фреймворк, який обіцяє швидку розробку завдяки безлічі властивих йому функцій. Використання Laravel дає розробникам можливість гнучко писати код і дбати про вимоги до динамічної розробки — від невеликих веб-сайтів до повномасштабних корпоративних програм.

Ми в IC Studio реалізовуємо на Laravel проекти різного рівня: від корпоративних сайтів та інтернет-магазинів, до створення ERP систем на фреймворку Laravel.