Друкарня «Конус-Ю»: все, що потрібно для якісного друку

18.10.2022

Незважаючи на цифрову революцію, що, як здається, майже повністю заполонила бізнес-світ, поліграфія була і ще довго залишатиметься невід’ємною частиною брендингу та маркетингових комунікацій кожної компанії.

Фактори для вибору поліграфічної компанії

Дуже рідко можна зустріти компанію, яка б у певний момент своєї діяльності не потребувала б друкованих матеріалів. І це не залежить від галузі, в якій працює фірма. Як і будь-який інший постачальник для бізнесу, правильно відібрана для співпраці друкарня може мати дуже критичне значення. Незалежно від того, чи потрібні вам візитівки, маркетингові брошури, або навіть звичайні листівки для розсилки клієнтам, дуже важливо знайти ту саму компанію, з якою можна було б укласти довгострокове співробітництво.

Серед головних факторів, які слід враховувати при пошуку друкарні, є такі:

  • Досвід роботи на ринку.
  • Рівень клієнтського сервісу.
  • Спектр послуг, які надаються.
  • Співвідношення ціна-якість.
  • Швидкість роботи та доставки.

Друкарня «Конус-Ю»

У контексті такого пошуку пропонуємо вам ознайомитися з київською друкарнею «Конус-Ю», яка діє на ринку поліграфії з 1998 року і спеціалізується переважно на невеликі та середні обсяги поліграфічної продукції.

Як пише сайт компанії https://konus-u.com.ua/, вже із самого початку своєї діяльності друкарня стала приділяти багато уваги оптимізації виробництва, в результаті чого довела свої виробничі процеси майже до досконалості. Також, не менше уваги акцентувалося на створенні і покращенні клієнтського сервісу, що також дало свої плоди.

Варто відзначити, що всю поліграфічну продукцію компанія виготовляє на власній виробничій базі з сучасним обладнанням. Саме це уможливлює проводити повний цикл операцій.

«Конус-Ю» має свій ретельно продуманий інтернет-магазин, де є можливість замовити виготовлення поліграфічної продукції, наприклад, конверти з логотипом. У каталозі ви знайдете великий і різноманітний набір товарів — від блокнотів і буклетів до сумок і термосів. Ви можете замовити брендування різних товарів за допомогою нанесення на них логотипів, виготовити собі наклейку, бірку для одягу, скретч-карту і багато-багато іншого — спектр робіт друкарні реально вражає.

Завдяки простій структурі сайту, потенційному клієнту не складе труднощів розібратися з навігацією та параметрами вибору продукції, а зробити замовлення він зможе буквально в три кліки. Це ще один момент, який неабияк сприяє перетворенню потенційного клієнта на постійного.